€ 379.000,-

De Redoute 54, 3243BE Stad aan 't Haringvliet

De Redoute 54, Stad aan 't Haringvliet
Bekijk bij de makelaar
Over deze woning
Makelaar
Struijk & Struijk Makelaardij
Aangeboden sinds
08-02-2019
Aantal keer bekeken
163
Kenmerken
Bouwjaar
2019
Perceelgrootte
344
Woonoppervlakte
150
Inhoud
480
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3
Omschrijving

HAVENSTADT: Stads wonen met een dorps karakter! Op circa 30 autominuten van Rotterdam 

Wij hebben nog enkele twee onder één kap woningen met garage te koop. deze woningen zijn een chique verschijning in het straatbeeld van Havenstadt.

De woningen zijn uiterst rijk gedetailleerd, worden gebouwd van hoogwaardige materialen en zijn standaard voorzien o.a. van een garage, vloerverwarming op de gehele begane grond, heipalen voor een eventuele uitbouw en zonnepanelen op het dak. 

Het gaat hier om de ware pareltjes in het project. Allen hebben een unieke ligging met de tuin op het zuiden en blijvend polderzicht! 

DE LOCATIE

Het project ligt in het dorp Stad aan het Haringvliet, onder de rook van Middelharnis. Binnen 5 autominuten zijn de middelbare scholen, de winkels, de horeca en centrumvoorzieningen van Goeree-Overflakkee bereikbaar. Basisonderwijs, openbaar vervoer, de jachthaven en een strandje is op loopafstand.

Voor forenzen is dit een uitgelezen kans om een woning te kopen op een acceptabele reisafstand van de stad. Ervaar de rust en het prettige leefklimaat van het platteland met een directe aansluiting naar de stad. Stads wonen met een dorps karakter!

De woningen liggen allen geheel kindvriendelijk en er is maar één toegangsweg voor gemotoriseerd verkeer. Dit geeft een veilig gevoel, voor u en uw kind! Voetgangers en fietsers bereiken via een verbindingsbrug de scholen, het strandje en de jachthaven.

De woningen zijn al in aanbouw en zullen medio 2019 worden opgeleverd.

Omschrijving

Begane grond: entreehal, meterkast, toilet en trapopgang, ruime woonkamer van 30m² en een riante keukenopstelplaats met diverse mogelijkheden. De gehele begane grond is standaard voorzien van vloerverwarming. U kunt uw leefruimte aanzienlijk uitbreiden door middel van een aanbouw 6.00 x 2.40 over de gehele breedte van de woning. Heipalen hiervoor zijn reeds aanwezig.

Eerste verdieping

Eerste verdieping biedt plaats aan 3 ruime slaapkamers en een badkamer waar mogelijkheden zijn voor een douche, 2e toilet en wastafel.

Tweede verdieping

De tweede verdieping is per vaste trap bereikbaar, voorzien van CV opstelplaats, wasmachine- en drogeraansluiting. Een vierde en vijfde slaapkamer behoort hier tot de mogelijkheden.

Tuin

Heerlijke tuin op het zuiden met uitzicht over het polderlandschap! Deze woningen worden standaard voorzien van een garage en er is een parkeervoorziening op eigen grond.

Bijzonderheden

De woningen worden o.a. gebouwd met een chique donkere steen, lichte kozijnen, brede boeidelen, draai/kiep ramen op de verdiepingen, een keramische pan. Hoogwaardige materialen. 

Deelauto’s 

Met de realisatie van nieuwbouwproject Havenstadt heeft Stad aan ’t Haringvliet een primeur op Nederlandse bodem. Het is voor het eerst dat een nieuwbouwwijk compleet met deelauto project op deze schaal wordt ontwikkeld. Voor u als bewoner betekent het gebruik van een deelauto geen extra kosten voor het bezit van een tweede auto in het huishouden, maar een flexibele en duurzame manier van mobiliteit. Zo betaalt u niet langer voor bezit, maar voor gebruik.

Daarnaast worden de bewoners van deze woonwijk buren van de meest innovatieve woning van Nederland. Op initiatief van de ontwikkelaar Wonen op Flakkee en bouwonderneming Stout is er met inmiddels circa 22 partners nagedacht over hoe wonen er in de toekomst uit zal gaan zien. Alle kennis en expertise met betrekking tot duurzame energie en domotica komt samen in één woning. In deze woning zullen straks de meest vooruitstrevende innovaties leiden tot hoogstaand comfort en een ultieme woonbeleving.

Aangeboden door
Struijk & Struijk Makelaardij

Langeweg 2A
3241 KA Middelharnis
0187 47 02 72
info@struijkstruijk.nl
http://www.struijkstruijk.nl

Locatie