€ 245.000,-

Noordzeepark-Doggersbank 28, 3253MZ Ouddorp

Noordzeepark-Doggersbank 28, Ouddorp
Bekijk bij de makelaar
Over deze woning
Makelaar
Hameeteman Makelaardij
Aangeboden sinds
05-01-2019
Aantal keer bekeken
36
Kenmerken
Bouwjaar
1988
Perceelgrootte
428
Woonoppervlakte
88
Inhoud
215
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Omschrijving

Aan het laantje de Doggersbank binnen het Noordzeepark mogen wij u deze recreatiebungalow aanbieden. De recreatiewoning is gelegen op een perceel eigen grond van 428 vierkante meter, er zijn onder andere drie ruime slaapkamers (waarvan één op de begane grond), tevens een goede ligging met parkeergelegenheid op eigen terrein en een op de zon gericht terras.

Het Noordzeepark is een ruim opgezet park met diverse voorzieningen en een zeer gunstige ligging t.a.v. het Noordzeestrand, er zijn diverse mogelijkheden zowel voor verhuur als voor eigen gebruik.

Omschrijving
Entree, ruime hal met de garderobe, de trapopgang, de meterkast en de toegang tot de slaapkamer en de badkamer. Vervolgens komt u via de hal in de woonkamer. De woonkamer beschikt over een trapkast en er zijn dubbele tuindeuren richting het zonneterras, verder is er een open haard in de woonkamer aanwezig. Vanuit de woonkamer betreedt u direct de keuken, in de keukenruimte zijn diverse opstellingsmogelijkheden en hier is de achterdeur.
De ruime badkamer is voorzien van een ligbad, een wastafel en het toilet.
Aan de achterzijde van de woning is de bergruimte buitenom te benaderen, in de berging is de opstelplaats van de hoog rendement cv-ketel, hier is de mogelijkheid voor een wasmachine en er is een bronpomp voor beregening aanwezig.

Eerste verdieping
Op de verdieping kunt u de twee slaapkamers vanaf de overloop betreden. Op de overloop is tevens een extra wastafel. De beide slaapkamers zijn geschikt voor twee personen.

Tuin
De tuin rondom de woning is voorzien van gazon, er is parkeergelegenheid bij de woning, aan de achterzijde eindigt de tuin op de schurveling, dit is een begroeide zandwal. Aan de zonzijde is een beschut terras aanwezig.

Bijzonderheden
- Recreatiewoning op ruim perceel eigen grond
- Gelegen aan een rustig laantje
- Naast eigen gebruik zijn er diverse verhuurmogelijkheden
- Vraagprijs en oplevering in overleg

Aangeboden door
Hameeteman Makelaardij

Weststraat 31
3253 ZH Ouddorp
0187 68 44 07
info@hameetemanmakelaardij.nl
http://www.hameetemanmakelaardij.nl

Locatie