€ 199.500,-

Zandpad 60 1, 3241GX Middelharnis

Zandpad 60 1, Middelharnis

Over deze woning

Makelaar
De 3 Linden Makelaardij
Aangeboden sinds
22-11-2018
Aantal keer bekeken
913

Kenmerken

Bouwjaar
2019
Woonoppervlakte
74
Inhoud
220
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Omschrijving

Namens Bouhuisen Groep Projectontwikkeling mogen wij u 5 schitterende appartementen aanbieden in hartje Middelharnis, op loopafstand van Albert Heijn en Hema.

Appartementengebouw Diekzigt ligt tussen het Gedempt Kanaal (noordzijde) en het Zandpad, wat evenwijdig loopt aan het Beneden Zandpad. U woont hier midden in "Middelharnis Centrum", wat de komende jaren uit dient te groeien tot hét detailhart van het eiland. Comfortabel wonen en een sfeervolle reuring om u heen. Diekzigt biedt u straks een complete woonbeleving.

Hoewel u aan het Zandpad heel centraal woont qua voorzieningen, kunt u van hieruit via de N215 ook makkelijk de andere delen van het fraaie eiland bezoeken, terwijl Rotterdam met een wereldaanbod van cultuur en bruisende horeca op drie kwartier autorijden ligt. De bussen van Connexxion 138 en 436 stoppen op het Beneden Zandpad. Dat betekent praktisch instappen voor de deur. Hartje Middelharnis en toch uitstekend bereikbaar: dat woont werelds.

Indeling

Bouwnummer 1

Begane grond:

Centrale entree met trapopgang en liften.

Appartement nummer 1 is gelegen aan de zijde van het Gedempt Kanaal en beschikt over twee slaapkamers, een woonkamer met keuken én loggia. Uiteraard is er ook een badkamer aanwezig, evenals een berging. Wanneer gewenst kunt u separaat een parkeerplaats in de garage onder het gebouw kopen voor € 10.000 v.o.n.

- Woonoppervlak: ca. 74,5 m² plus een loggia van ca. 6,5 m²;

- Start bouw medio 2019.

Toewijzing van de appartementen geschiedt op basis van loting. U kunt op ons kantoor een informatiesetje en inschrijvingsformulier ophalen. Het formulier kan worden ingeleverd uiterlijk 5 december. De loting vindt plaats op 6 december.