€ 248.000,-

Oudenhil 9, 3253EE Ouddorp

Oudenhil 9, Ouddorp
Bekijk bij de makelaar
Over deze woning
Makelaar
Bezuijen Bemiddeling
Aangeboden sinds
08-11-2018
Aantal keer bekeken
57
Kenmerken
Bouwjaar
1993
Perceelgrootte
132
Woonoppervlakte
98
Inhoud
352
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Omschrijving

Op de ideale locatie in een kindvriendelijke en rustige wijk is deze leuke woning te koop. Vlakbij een plantsoentje en fiets- en wandelpad, wat u zo in het centrum brengt. Aan de achterzijde van de woning is een speelveldje voor de kinderen met wat bomen. Dit is heerlijk om achter de woning te hebben, zeker prettiger dan een blok huizen, dus geen inkijk! Parkeerruimte is hier voldoende aanwezig, voor de woning of op één van de parkeerhaventjes in de directe omgeving. Het huis is lekker ruim en licht, de leuke uitgebouwde voorzijde is een heerlijk plekje om achter of voor het glas eens heerlijk in de zon te zitten.

INDELING
U komt binnen in de centrale hal met kapstok en meterkast. Via de deur vanuit de hal komt u in de woonkamer met een leuke indeling. Alhoewel het een open ruimte is, is er toch een soort van voorkamer met de zithoek voor gezellig te relaxen, zitten, t.v. te kijken. Het achterste gedeelte wat weer aan de open keuken grenst, staat de riante ruime eettafel om lekker lang de dag door te nemen of heerlijk te tafelen met uitzicht op de achter gelegen zonnige ruime achtertuin. De keuken is een L-vormige opstelling en heeft lekker veel werkruimte en alle apparatuur die nodig is. Aan de keuken vast bevind zich de bijkeuken, met een vaste kasten lekker veel ruimte voor jassen, tassen, schoenen en ook de witgoed apparaten staan hier opgesteld gewoon een (handig) vertrek. Vanuit de bijkeuken stapt u natuurlijk zo de tuin in maar dat doen we later.

VERDIEPING
Via de vaste trap komt u op de eerste verdieping met natuurlijk de overloop en drie slaapkamers. Allemaal goed van afmetingen en nu in vrolijke meiden kleuren geschilderd. De badkamer is eenvoudig en heeft een wastafel en douche.

ZOLDER
Hier vind u nog een vierde slaapkamer (ook voldoende ruim). Deze is gemaakt door het plaatsen van een kozijn met toegangsdeur, dus eerst is hier een voorportaal met de opstelplaats CV installatie.

TUIN
De voortuin is zonnig en heeft een leuk bankje om gezellig te zitten als u mensen wilt zien. En anders de achtertuin deze heeft aansluitend aan de bijkeuken nog een extra houten tuin berging voor fietsen en tuin spulletjes. Qua afmetingen is deze tuin echt ruim en afgezet met schuttingen voor de privacy en het geheel kan met een poort worden afgesloten. Er is gekozen om de tuin geheel te bestraten, maar dat kan natuurlijk met wat leuke grassen of hortensia's zomaar een heel andere beleving worden.

Achter de tuin is een pad om met de fiets, scooter of lopend weg te gaan of de kinderen te roepen uit het achter gelegen speelveldje. Gewoon een goed, leuk gezinshuis op een fijne plek in een gezellige wijk. Kortom een ideale starters woning of voor jonge gezinnen!

Kijken? Bel 0187 - 68 48 68 of mail naar info@bezuijenbemiddeling.nl

Aangeboden door
Bezuijen Bemiddeling

Hoenderdijk 7A
3253 AK Ouddorp
0187 68 48 68
info@bezuijenbemiddeling.nl
http://www.bezuijenbemiddeling.nl

Locatie