€ 250.000,-

Kinderdijk 4, 3252AZ Goedereede

Kinderdijk 4, Goedereede
Bekijk bij de makelaar
Over deze woning
Makelaar
Bezuijen Bemiddeling
Aangeboden sinds
08-11-2018
Aantal keer bekeken
58
Kenmerken
Perceelgrootte
162
Woonoppervlakte
85
Inhoud
294
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Omschrijving

Gelegen op een heel liefelijk plekje in het altijd mooie en gezellige Goedereede. Aan de oude vissershaven en verscholen achter een dijkje ligt deze verrassende ruime, leuke woning. De woning is compleet vernieuwd, verbouwd en instap klaar voor starters en jonge gezinnen. Ook is er een leuk buiten verblijf, waar u heerlijk privé buiten kunt zitten en binnen enkele stappen loopt u leuk over de dijk, zo de vrije natuur in.

U parkeert de auto in de directe omgeving en wandelt een klein stukje naar uw opgang. Deze is gelegen onder aan het dijkje en via de tuin benadert u de woning. Bij de entree van de woning is een stukje overkapt. Ideaal met nat weer, lekker droog binnen komen en uw natte schoenen staan er nog fijn droog na een wandelingetje met de hond.

INDELING
U komt binnen in de centrale hal met de opstelling van de wasmachine en droger en separaat toilet. De bijkeuken sluit hier naadloos op aan met veel kastruimte en een werkblad. Deze ruimte heeft eigenlijk een dubbele functie als kantoor of bijkeuken, net wat u ervan maakt. De living is heel knus, mede door de houtkachel en de kleuren op de muur maken het gezellig warm. Verder is de ruimte afgewerkt met fraaie gestuukte plafonds en mooie sierlijsten. De vloer is uitgevoerd in eiken en geeft nog meer de gezellige landelijke sfeer. Vanuit de living kijkt u uit op uw zonnige privé tuin.

De open keuken is uitgevoerd in een landelijke look en voorzien van alle apparatuur die u eventueel nodig zou kunnen hebben. De opstelling is aan twee zijden, dit zorgt voor lekker veel werkruimte (ideaal). Op de vloer is gekozen voor een mooie plavuis in een donkere kleur, dit accentueert mooi. De badkamer is in deze woning op de begane grond en heeft een ligbad en wastafelmeubel. Douchen kunt u in het bad en hiervoor is een glazen douche wand aanwezig en een raampje voor voldoende ventilatie.

VERDIEPING
Vanuit de living brengt een fraaie trap u op de verdieping. Hier zijn twee riante slaapkamers die worden gescheiden door de ruime overloop met vaste kastruimtes, dus weinig tot geen geluidsoverlast hier! De kamers zijn qua afmetingen echt meer dan oké. Hebben een fraai uitzicht over het dijkje richting het water met volwassen bomen en natuurlijk ook op uw eigen tuin.

TUIN
Langs de lange zijde van de tuin is een berging getimmerd voor de vuilcontainers, fietsen en andere tuinspulletjes. Mooi gepotdekseld en helemaal in de juiste sfeer. De tuin zelf is grotendeels bestraat en dus makkelijk in onderhoud en zonnig. Het buitenverblijf is in één woord geweldig. Dit buiten verblijf is zowel een schuur, knutselruimte of lounge hoek onder één dak. Dan is het ook nog eens af te sluiten met een (wind)zeil, dus buiten zijn kan hier al gauw. En dan de overkapping zelf, deze is echt super tof. Een open haard met een wel hele stoere schouw van steen, u waant zich direct in Scandinavië, maar dan met de gezonde zilte zoute lucht van Goedereede. En het geheel is af te sluiten met een poortje kortom een heerlijk (t)huis!

Wilt u binnen kijken? Bel 0187 - 68 48 68 of mail info@bezuijenbemiddeling.nl

Aangeboden door
Bezuijen Bemiddeling

Hoenderdijk 7A
3253 AK Ouddorp
0187 68 48 68
info@bezuijenbemiddeling.nl
http://www.bezuijenbemiddeling.nl

Locatie