€ 550.000,-

Kabbelaarsbank 3, 3253ME Ouddorp

Kabbelaarsbank 3, Ouddorp

Over deze woning

Makelaar
Hameeteman Makelaardij
Aangeboden sinds
11-04-2024
Aantal keer bekeken
436

Kenmerken

Bouwjaar
1998
Woonoppervlakte
161
Inhoud
450
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Omschrijving

Beleef het ultieme vakantiegevoel op één van de meest bijzondere locaties van Nederland. Midden op de Brouwersdam is een uniek recreatiegebied tussen de Noordzee (met de prachtige brede stranden) en het Grevelingenmeer. Dit de ideale plek voor watersporters. Speeltuintje, trapveldje, restaurant en bootverhuur voor de deur. Zowel de zee als vele faciliteiten op steenworp. Voor jong en oud veel te doen. Genieten van de rust of van hippe strandtenten. Dit appartement aan de Kabbelaarsbank vormt een prachtige uitvalsbasis om optimaal te kunnen onthaasten aan de kust aan de voet van Zeeland op nog geen uur van Rotterdam!

Wij bieden u namens de eigenaar dit unieke 161m2 ruime 10-persoons appartement aan. Het appartement is een maisonnette en is op de eerste en tweede (bovenste) verdieping van het complex aan de jachthaven gesitueerd. Aan de havenzijde heeft u een fijn beschut balkon op de eerste verdieping en een ruim dakterras op de tweede verdieping. Het appartementencomplex biedt een variatie aan recreatieappartementen, er is een directe aansluiting met de luxe jachthaven Marina Port Zelande, al is er geen juridische verwevenheid met de jachthaven of met het vakantiepark aan de overkant, waarvan de faciliteiten zoals zwembad en supermarkt op nog geen 5 minuten loopafstand zijn. U heeft de vrijheid om het appartement zelf te gebruiken. Recreatieve verhuur kan uiteraard ook georganiseerd worden, er zijn geen verplichtingen t.a.v. een verhurende partij.

Omschrijving
Entree, via de open trap komt u middels de terras-galerij bij de voordeur op de eerste verdieping, het is ook mogelijk om met de lift op deze verdieping te komen. In het appartement treft u eerst de ruime hal met de meterkast, vanuit de hal heeft u direct toegang tot de eerste slaapkamer aan de zeezijde, daarna het separate toilet. Via de tussendeur komt u in de living, aan uw rechterhand treft u de trapopgang naar de verdieping, verder treft u de luxe in een hoekopstelling geplaatste keuken aan. De luxe keuken is o.a. afgewerkt met een hardstenen aanrechtblad en voorzien van diverse inbouwapparatuur, waaronder een kookplaat met afzuigkap, combi-oven en vaatwasser. Vanuit de keuken komt u in de ruime inpandige berging, in deze berging is de opstelplaats voor het witgoed (eventueel is het mogelijk om een doucheruimte voor bij de slaapkamer te realiseren). De living is uitzonderlijk ruim en op het balkon gericht. U heeft via de pui prachtige zichtlijnen door de haven over het Grevelingenmeer. De gehele beneden verdieping is voorzien van een prachtige lichte hardsteenen vloer.

Eerste verdieping
Op de verdieping heeft u vanaf de overloop direct toegang tot de twee slaapkamers aan de zeezijde en de gastenbadkamer. Daar treft u een douchehoek, toilet en wastafelmeubel. Via de overloop komt u bij de bergkast met de opstelplaats van de cv-ketel en de ruime hoofdslaapkamer. De tweede badkamer grenst aan de ruime hoofdslaapkamer aan de Grevelingenzijde en hier treft u een ligbad, met separate douchehoek, een bidet, toilet en dubbel wastafelmeubel. Via de pui met dubbele openslaande deuren stapt u vanuit de slaapkamer direct het riante dakterras op. Achter de knieschotten op het dakterras is nog extra bergruimte gecreëerd. Het zonnige dakterras met zonnescherm geeft door de hogere ligging nog mooiere vergezichten op de jachthaven, de Grevelingen en het achterliggende natuurgebied.

Bijzonderheden
- Uniek gelegen op de Brouwersdam;
- Wandelend naar het Noordzeestrand en direct aan het Grevelingenmeer;
- Voorzieningen zoals het surfcentrum, de Jachthaven en Port Zelande zijn direct aanwezig;
- Hoogwaardig afgewerkt appartement, geschikt voor 8 en zelfs voor 10 personen;
- Actieve Vereniging van Eigenaren;
- Geen kosten voor een parkomgeving of een overkoepelende organisatie;
- Gratis parkeren achter de slagboom van de jachthaven;
- Oplevering in overleg.