€ 675.000,-

Kaai 3, 3255AG Oude-Tonge

Kaai 3, Oude-Tonge

Over deze woning

Makelaar
Struijk & Struijk Makelaardij
Aangeboden sinds
12-05-2022
Aantal keer bekeken
744

Kenmerken

Bouwjaar
1893
Perceelgrootte
136
Woonoppervlakte
400
Inhoud
850
Aantal kamers
15
Aantal slaapkamers
12

Omschrijving

Direct aan de jachthaven in het historische centrum van Oude-Tonge staat deze markante woning waar in het verleden (tot ca. 1964) het gemeentehuis in was gevestigd. Deze woning is geschikt voor diegene die riant wenst te wonen, maar is ook uitstekend geschikt als belegging indien men er appartementen in vestigt. De mogelijkheid voor het creëren van meerdere appartementen is aanwezig terwijl het pand ook mogelijkheden biedt voor horeca. Scholen, winkels, prachtige fiets- en wandelroutes liggen om de hoek.

Het gebouw is verdeeld in een hoofdwoning in het middengedeelte, een tweede appartement in het linker onder gedeelte, een derde appartement in het souterrain + entresol. In het rechter gedeelte van het gebouw bevindt zich op de begane grond, de eerste en tweede verdieping het vierde appartement.

Indeling hoofdwoning: via de hal achter de oorspronkelijke entree van het gemeentehuis bereikt u via de trap de bovengelegen verdieping met woonkamer, keuken, bijkeuken en toilet. Via een tweede trap komt u op de tweede verdieping. Op deze woonlaag zijn een viertal in grootte variërende slaapkamers onder gebracht, alsmede een grote badkamer met dakterras. Ook is er toegang naar het torentje dat prominent op het gebouw staat. Deze toren is volledig gerestaureerd en weer in oude luister hersteld, inclusief de 40 cm grote bel.

Indeling appartement linksonder: gezellige en lichte woonkamer, keuken en badkamer, bestaande uit douche, toilet en wastafel. Het uitzicht heeft u over het plein met daarop de weekmarkt.

Indeling middelste appartement: dit appartement bereikt u via dezelfde oorspronkelijke centrale entree; royale ruimte half verdiept met entresol. Deze ruimte (souterrain) bevat de woonkamer met open keuken. Het beschikt over een eigen badkamer en toilet. In dit appartement is nog een authentieke zoetwater kelder aanwezig. Deze is momenteel deels dichtgemetseld.

Indeling appartement rechterzijde: entree aan de voorzijde van het object; halletje; woonkamer met keuken; trap naar eerste verdieping met overloop; hoofdslaapkamer. Toegang tot geheel gemoderniseerde badkamer met douche, toilet en wastafel. Vanuit de hal heeft u via de trap toegang tot de overige drie kleine slaapkamers op de 2e verdieping.

Er is een mogelijkheid tot het kopen van een ruime schuur/garage. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

Bijzonderheden:

- Bouwjaar 1893

- Woonoppervlakte ca. 400 m²

- Inhoud woning 850 m³

- Voegwerk vernieuwd

- Nieuwe C.V. installatie 2023 (met mogelijkheid voor warmtepomp)

- Woning is geheel voorzien van nieuwe kozijnen met HR++ beglazing

- Nieuwe raamdorpels

- Diverse dakramen zijn vervangen voor nieuwe

- Dakbedekking platte daken recent vervangen

- Verwarming en warm water via Cv-installatie

- Bouwjaar 1893

- Op ca. 35 autominuten van Rotterdam en Breda