€ 329.000,-

De Punt 0 ong, 3253MC Ouddorp

De Punt 0 ong, Ouddorp
Bekijk bij de makelaar
Over deze woning
Makelaar
Sturm Makelaars
Aangeboden sinds
10-07-2018
Aantal keer bekeken
963
Kenmerken
Bouwjaar
2016
Perceelgrootte
1385
Inhoud
252
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
2
Omschrijving

Wij bieden te koop aan, een Islandsuite duinzijde én een Islandsuite zeezijde. Eventueel is een blok met in totaal vier Islandsuites ook beschikbaar voor verkoop. De verhuur levert een rendement op van circa 6,1%!

In het prachtige, volgroeide 150 hectare grote natuurgebied aan de Grevelingen is medio 2016 dit premium Hotel & Beachresort gerealiseerd. U verblijft letterlijk in de duinen op de grens van land en water, tussen de Noordzee en het Grevelingemeer. Het unieke resort is gesitueerd rondom een idyllische baai met twee landtongen en een eiland en er zijn slechts 20 Islandsuites gerealiseerd. Deze zijn per vier eenheden in een ‘appartementenvilla’ gesitueerd; twee Islandsuites aan de waterzijde en twee Islandsuites aan de duinzijde van het eiland. De suite aan de waterzijde kan door middel van een zogenaamde connecting-door ‘verbonden’ worden met de suite aan de duinzijde waardoor een 4-persoons accommodatie ontstaat. Direct naast de suites is de zeer succesvolle Beachclub Wereld aan het Strand gelegen.

Islandsuites:
In totaal zijn er slechts 20 Islandsuites gerealiseerd in 4 eenheden waarbij er suites zijn aan de waterzijde en aan de duinzijde. Deze twee-laags appartementen met een oppervlakte van maar liefst 45 m2 per stuk, beschikken over een comfortabele living (begane grond) en een aparte slaapkamer met badkamer op de verdieping. De Islandsuites zijn duurzaam gebouwd met natuurlijke materialen en gebruik van duurzame energie en vooruitstrevende technische voorzieningen.

De Islandsuites worden compleet met sanitair, kitchenette en zeer luxe interieur- en inventarispakket geleverd. Gestoffeerd, gemeubileerd en voorzien van verlichting. Alles in een perfect en uitgebalanceerd design.

Algemeen:
De grond is in eigendom van Staatsbosbeheer en wordt door middel van een langjarige erfpachtovereenkomst (erfpacht, ondererfpacht en onder-ondererfpacht) uitgegeven. Deze erfpachtovereenkomsten lopen tot medio 2079 en zijn om de 10 jaar te herzien voor het eerst in 2024. De jaarlijkse (onder-onder) erfpachtcanon per suite bedraagt per datum 2017 gemiddeld 655,50 euro.

Vereniging van Eigenaars
Bij aankoop wordt u van rechtswege lid van de respectievelijke VvE. U betaald jaarlijks een bijdrage van 800,00 euro, dit is inclusief onderhoud en beheer.

Verhuur Oasis Parcs:
Als eigenaar verhuurt u via de verhuurorganisatie Oasis Parcs. Het is ook mogelijk zelf gebruik te maken van uw Islandsuite, danwel een combinatie. Het verhuren van uw Islandsuites kan een mooi rendement opleveren, zo is er via een volledige verhuurconstructie circa 23.381 euro netto huurinkomsten gerealiseerd in 2017. Dit komt neer op 6,1% rendement. Het rendement per jaar na dotatie groot onderhoud komt neer op 5,22%.

Aangeboden door
Sturm Makelaars

Suisendijk 14-15
3255 LS Oude-Tonge
0187-641220
info@sturmmakelaars.nl
http://www.sturmmakelaars.nl

Locatie