€ 162.500,-

Voorstraat 16 4, 3255AX Oude-Tonge

Voorstraat 16 4, Oude-Tonge

Over deze woning

Makelaar
De 3 Linden Makelaardij
Aangeboden sinds
12-06-2018
Aantal keer bekeken
498

Kenmerken

Bouwjaar
2018
Woonoppervlakte
104
Inhoud
250
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Omschrijving

In Oude-Tonge, gelegen op het prachtige eiland Goeree-Overflakkee, wordt aan de statige Voorstraat een winkelpand getransformeerd naar 4 schitterende appartementen. Twee daarvan zijn gelijkvloers en beschikken over een tuin, de andere twee appartementen zijn van het type ‘maisonnette’, bestaan uit twee woonlagen en beschikken over een dakterras.

Uiteraard worden de appartementen gebouwd binnen de eisen van deze tijd, inclusief volledige keuken en badkamer en uiteraard voorzien van vloerverwarming. Uw fietsen kunt u kwijt in de berging op de begane grond.

Omgeving

Het waterrijke en duurzame eiland Goeree-Overflakkee ligt op de grens van Holland en Zeeland. Het eiland hoort wel degelijk bij de provincie Zuid-Holland maar wordt vaak gezien als het noordelijkste van de ‘Zeeuwse’ eilanden. Frisse zeewind opsnuiven, natuurgebieden verkennen en actief erop uit: het kan allemaal op Goeree-Overflakkee.

Indeling

Centrale entree met toegang tot de twee appartementen op de begane grond en de trapopgang naar de bovengelegen maisonettes.

Appartement 4:

Hal met meterkast, toiletruimte en trapopgang naar de slaapverdieping. Woonkamer met centraal gelegen, open keuken en deur naar het dakterras/balkon.

Verdieping:

Overloop. Badkamer met douche, 2e toilet en wastafel. Technische ruimte met aansluiting voor wasmachine. Twee slaapvertrekken.

- Gehele appartement voorzien van vloerverwarming;

- Uitgerust met keuken en badkamer;

- Woonoppervlakte ca. 104 m²;

- Berging op de begane grond.