€ 154.500,-

Voorstraat 16 1, 3255AX Oude-Tonge

Voorstraat 16 1, Oude-Tonge

Over deze woning

Makelaar
De 3 Linden Makelaardij
Aangeboden sinds
12-06-2018
Aantal keer bekeken
547

Kenmerken

Bouwjaar
2018
Woonoppervlakte
71
Inhoud
203
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Omschrijving

In Oude-Tonge, gelegen op het prachtige eiland Goeree-Overflakkee, wordt aan de statige Voorstraat een winkelpand getransformeerd naar 4 schitterende appartementen. Twee daarvan zijn gelijkvloers en beschikken over een tuin, de andere twee appartementen zijn van het type ‘maisonnette’, bestaan uit twee woonlagen en beschikken over een dakterras/balkon.

Uiteraard worden de appartementen gebouwd binnen de eisen van deze tijd, inclusief volledige keuken en badkamer en uiteraard voorzien van vloerverwarming. Uw fietsen kunt u kwijt in de berging op de begane grond.

Omgeving

Het waterrijke en duurzame eiland Goeree-Overflakkee ligt op de grens van Holland en Zeeland. Het eiland hoort wel degelijk bij de provincie Zuid-Holland maar wordt vaak gezien als het noordelijkste van de ‘Zeeuwse’ eilanden. Frisse zeewind opsnuiven, natuurgebieden verkennen en actief erop uit: het kan allemaal op Goeree-Overflakkee!

Indeling

Centrale entree met toegang tot de twee appartementen op de begane grond en trapopgang naar de bovengelegen maisonettes.

Appartement 1:

Hal met meterkast, toiletruimte en technische ruimte met wasmachineaansluiting. Twee slaapvertrekken waarvan één met deur naar de tuin. Badkamer met douche en wastafel. Woonkamer met open keuken.

- Gehele appartement voorzien van vloerverwarming;

- Uitgerust met keuken en badkamer;

- Woonoppervlakte ca. 71 m²;

- Berging op de begane grond.