€ 250.000,-

Horrelshoogte 17, 3253PR Ouddorp

Horrelshoogte 17, Ouddorp

Over deze woning

Makelaar
Bezuijen Bemiddeling
Aangeboden sinds
22-03-2024
Aantal keer bekeken
878

Kenmerken

Bouwjaar
1971
Perceelgrootte
283
Woonoppervlakte
45
Inhoud
159
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Omschrijving

Op een heerlijk afgelegen en groen plekje op het recreatiepark Horrelshoogte in Ouddorp vindt u dit leuke stenen en goed onderhouden vakantiehuis, gelegen op een perceel van 283 m² groot. Deze vrijstaande strandwoning is goed op de zon georiënteerd en is recent volledig vernieuwd. Hier kunt u super privé en rustig genieten op korte afstand van zowel het prachtige zandstrand aan de Noordzee als het gezellig centrum van Ouddorp.

INDELING
De entreehal biedt toegang tot het separaat en vernieuwde toilet, de eerste slaapkamer en doorloop naar de lichte woonkamer met mooie glazen pui aan de achterzijde. De inrichting van de woonkamer is ook aangepast waarmee de keuken naar de andere kant van de woning is verplaatst. De keuken is van alle gemakken voorzien en ook helemaal nieuw. Er is een leuke eetbar gecreëerd en daarnaast is er veel ruimte voor een leuke zithoek rondom de gashaard. Een onwijs leuke sfeer, écht een strandhuisje. De tweede slaapkamer en de badkamer zijn vanaf hier bereikbaar. De badkamer is ingericht met inloopdouche en wastafel en afgewerkt met een leuke wandtegel welke ook terug komt in het toilet en de keuken. De gehele woning is recent vernieuwd, evenals het leidingwerk en het elektra. Er is vloerverwarming aanwezig, wifi en een op afstand bestuurbare gashaard. De woning is afgewerkt met zinken goten en ook is er buitenverlichting aanwezig. De tuin rondom is groen en biedt veel privacy. Er is een leuk vlonderterras aangelegd waar u heerlijk buiten kunt zitten.

Deze vrijstaande recreatiewoning ligt aan de rand het park Horrelshoogte en heeft een fijne tuin rondom. Het perceel is 283 m² groot en ligt op erfpachtgrond. Het erfpachtcontract loopt tot eind 2045, de jaarlijkse canon bedraagt slechts € 825. Parkeren doet u op het openbare parkeerterrein van het park.

Binnenkort zal er nog een houten berging gerealiseerd worden, ideaal voor fietsen, grasmaaier, enz.

Bent u benieuwd geworden naar deze goed onderhouden en hippe recreatiewoning? Neem gerust contact op met ons kantoor.

Locatie