€ 679.000,-

Hazersweg 57, 3253XE Ouddorp

Hazersweg 57, Ouddorp
Bekijk bij de makelaar
Over deze woning
Makelaar
Hameeteman Makelaardij
Aangeboden sinds
16-11-2019
Aantal keer bekeken
863
Kenmerken
Bouwjaar
1935
Perceelgrootte
3133
Woonoppervlakte
250
Inhoud
750
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Omschrijving

Op een prachtige locatie aan de rand van Ouddorp aan zee mogen wij u deze unieke woonboerderij aanbieden. Deze woonboerderij aan de Hazersweg is gelegen op een perceel eigen grond van meer dan 3000 vierkante meter.
Door de huidige eigenaren is er een bijzonder familiehuis gecreëerd waarbij de originele schuur is omgebouwd tot ruime en lichte living, daarbij zijn er in het voorhuis nog diverse vertrekken, onder andere in de vorm van een keuken, slaapkamer en slaapkamer op de verdieping. Op het perceel is een ruime (75m2) recent gebouwde schuur aanwezig.

De ligging van de woning aan de Hazersweg is zeer gunstig, hiermee woont u op relatief korte afstand van het centrum, maar ook van de prachtige omgeving rondom het Grevelingenmeer, de Brouwersdam en de stranden.

Omschrijving
Entree, hal met de meterkast, aan de rechterhand de toegang tot het voorhuis, als eerste ruimte de in een hoekopstelling geplaatste keuken, de keuken is recent vernieuwd en voorzien van diverse inbouwapparatuur, waaronder een combi-oven, een kookplaat en de afzuigkap, via de keuken is er toegang tot de op de begane grond gesitueerde hoofdslaapkamer. Tevens is de trapopgang tot de eerste verdieping van het voorhuis in de keuken aanwezig, op de verdieping treft u de overloop en een slaapkamer, de verdieping is recent opnieuw afgetimmerd en voorzien van een geïsoleerd dak.
Vanuit de eerdergenoemde entreehal komt u anderzijds in het schuur-gedeelte, deze als living ingevulde ruimte is rond 2007 gecreëerd, daarbij zijn een aantal originele spanten in het zicht gelaten, verder is dit deel grotendeels nieuw opgetrokken met de juiste bouwmaterialen waardoor een plezierige woonruimte is ontstaan. In deze ruimte zijn voorbereidingen getroffen voor een keuken.
De ruime badkamer is vanuit de living te betreden, tevens is er een doorgang tot het voorhuis.

Deze woning aan de Hazersweg biedt u een plezierige leefomgeving en een uniek thuis met nog diverse mogelijkheden.

Tuin
De tuin rondom de woning is aangelegd, met diverse bestrating en terrassen, een groot deel van het perceel is als weiland ingericht. De ruime schuur van ca. 75m2 is rond 2008 gebouwd en voorzien van een elektrisch bediende roldeur, volledige betonvloer en elektrische installatie met mogelijkheid voor krachtstroom aansluiting.

Aangeboden door
Hameeteman Makelaardij

Weststraat 31
3253 ZH Ouddorp
0187 68 44 07
info@hameetemanmakelaardij.nl
http://www.hameetemanmakelaardij.nl

Locatie