€ 125.000,-

Oranjeplein 10, 3251XE Stellendam

Oranjeplein 10, Stellendam
Bekijk bij de makelaar
Over deze woning
Makelaar
Bezuijen Bemiddeling
Aangeboden sinds
02-03-2018
Aantal keer bekeken
746
Kenmerken
Bouwjaar
2009
Woonoppervlakte
92
Inhoud
276
Omschrijving

Bent u de enthousiaste ondernemer die we zoeken?

In het gezellige winkelcentrum van het voormalige vissersdorp Stellendam bieden wij u aan een stoer en hip winkel/kantoorpand met vele mogelijkheden tot ondernemen. Het betreffende object is centraal gelegen aan het Oranjeplein te Stellendam, tussen de diverse detailhandel objecten, te midden van alle reuring, dus dat is altijd goed! Aan de locatie zal het dan ook zeker niet liggen. Het betreft hier twee winkelpanden welke momenteel als één geëxploiteerd wordt:

Oranjeplein 10
BVO winkel 92 m²
Koopsom € 125.000 k.k. (excl. BTW)

Oranjeplein 12
BVO winkel 151 m² (excl. garage)
BVO garage 19 m²
Koopsom € 175.000 k.k. (excl. BTW)
------------------------------------------------
Totaal beide winkels
BVO winkels 243 m²
BVO garage 19 m²
Koopsom € 300.000 k.k. (excl. BTW)

Het bruto vloeroppervlak (BVO) van beide winkels is in zijn totaliteit ca. 243 m² groot met daar aan vast nog een garage met overheaddeur van ca. 19 m². Deze garage is via de achterzijde te bereiken/te bevoorraden en behoort tot de winkel Oranjeplein 12. De twee objecten worden separaat aangeboden, uiteraard kan het ook als één geheel worden afgenomen. Het gehele gebouw is gerealiseerd in de periode 2008/2009 en is dus in top conditie. Wat betreft het interieur heeft u de vrije hand, richt het naar eigen smaak in en open uw deuren! U heeft hier mooie plafonds van drie meter hoog, afgewerkt met systeemdelen en voorzien van verlichting en geluidinstallatie. Op de vloer ligt een mooie donkergrijze tegelvloer met vloerverwarming. Beide winkels zijn zelfvoorzienend en hebben een eigen panty (één met stortbak en één met eenvoudig keukenblok) met toilet, een nooddeur en een technische ruimte met de cv-opstelling en mechanische ventilatie.

Op de etage van dit fraaie pand zijn diverse appartementen gerealiseerd welke allemaal bewoond zijn. Uw buurpand is een hippe kapsalon waar het ook een komen en gaan van potentieel is en de nieuwe supermarkt om de hoek trekt natuurlijk ook veel mensen. De koopprijs is exclusief BTW. De BTW is bijna volledig herzien (dit wordt namelijk in tien jaar afgeschreven) en u kunt dit via de herziening BTW constructie weer aftrekken bij de fiscus.

Eventuele huur van de winkelunit(s) is bespreekbaar.

Aangeboden door
Bezuijen Bemiddeling

Hoenderdijk 7A
3253 AK Ouddorp
0187 68 48 68
info@bezuijenbemiddeling.nl
http://www.bezuijenbemiddeling.nl

Locatie