€ 345.000,-

Kastanjelaan 13, 3247GJ Dirksland

Kastanjelaan 13, Dirksland

Over deze woning

Makelaar
De 3 Linden Makelaardij
Aangeboden sinds
07-02-2018
Aantal keer bekeken
1055

Kenmerken

Soort woonhuis
2-onder-1-kapwoning
Bouwjaar
2014
Perceelgrootte
312
Woonoppervlakte
185
Inhoud
600
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Omschrijving

BINNEN EEN WEEK VERKOCHT! G R O O T, groter, grootst! Deze tweekapper, gelegen in de meest geliefde wijk van Dirksland ‘De Nieuwe Gooye’, is niet alleen op de begane grond uitgebouwd, de gehele achtergevel is naar achteren geplaatst waardoor er op 3 verdiepingen een zee aan ruimte is ontstaan. 185 m² woonoppervlak, dat is ongekend.

De begane grond en 1e verdieping zijn voorzien van vloerverwarming. De keuken is zeer goed geoutilleerd, de woonkamer is voorzien van een moderne gashaard. Op de 1e verdieping vind je 3 zeer royale slaapvertrekken en een moderne badkamer met alles wat je wenst. De zolderverdieping is een balzaal, hier creëer je met gemak nog eens minstens twee slaapkamers. En als extraatje een fijne garage plus parkeergelegenheid voor twee auto’s op eigen terrein.

Indeling

Begane grond:

Ruime entree met meterkast, garderobenis, toiletruimte en trapopgang. Lichte woonkamer met twee dubbele openslaande deuren naar de achtertuin met daartussen een moderne gashaard. De vloer is voorzien van prachtig laminaat. Er is een praktische kast aanwezig. De keuken is voorzien van álles wat je nodig hebt, plus extra’s zoals een Grohe Red (kokend heet water direct uit de kraan) en een composiet werkblad.

1e verdieping:

Drie zeer royale slaapkamers, allemaal voorzien van een prima laminaatvloer. De ouderslaapkamer beschikt over een mooie kastenwand. De badkamer is uitgerust met een ligbad, een inloopdouche, een 2e toilet en twee mooie waskommen.

2e verdieping:

Vaste trap naar de zolderverdieping. Hier vind je de wasmachineaansluiting. De cv-combiketel en de unit mechanische ventilatie zijn netjes weggewerkt in een kast. Wat nu nog een open, keurig afgewerkte ruimte is, kan worden opgedeeld in minstens twee slaapkamers.

Tuin:

Geheel omheinde achtertuin met twee terrassen waarvan één overdekt. Een heerlijke plek om te loungen. De voortuin is verzorgd en zorgt door middel van geleidelinden voor voldoende privacy in het huis.

Garage:

Aangebouwde, stenen garage met aan de voorzijde parkeerplaats voor twee auto’s.

Afmetingen:

- Woonkamer ca. 7.40 x 5.15 m;

- Keuken ca. 4.60 x 2.70 m;

- Slaapkamer 1 ca. 7.10 x 3.00 m;

- Slaapkamer 2 ca. 5.15 x 2.10 m;

- Slaapkamer 3 ca. 4.65 x 2.95 m;

- Badkamer ca. 3.40 x 2.10 m;

- Zolderverdieping ca. 11.80 x 3.50 m;

- Garage ca. 5.75 x 2.90 m.

Algemeen:

- Totale woonoppervlakte ca. 185 m² (excl. garage);

- Totale inhoud ca. 600 m³ (incl. garage;

- Perceeloppervlakte 312 m²;

- Bouwjaar ca. 2014;

- Voldoende parkeergelegenheid voor de deur en op eigen terrein;

- zeer uitgebreide keuken;

- Gashaard;

- Vloerverwarming begane grond en 1e verdieping.

Meer info? Een bezichtiging inplannen? Bel of mail ons.

Locatie