€ 575.000,-

Dorpsweg 30, 3245VC Sommelsdijk

Dorpsweg 30, Sommelsdijk

Over deze woning

Makelaar
Struijk & Struijk Makelaardij
Aangeboden sinds
25-05-2016
Aantal keer bekeken
513

Kenmerken

Bouwjaar
2009
Perceelgrootte
267
Woonoppervlakte
194
Inhoud
764
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5

Omschrijving

Wat een pareltje is dit! Deze ontzettend ruime geschakelde 2/1-kapwoning is gelegen op een groot perceel van 267 m² eigen grond. Deze luxe woning is goed geïsoleerd, heeft een CV-ketel uit 2022 en de stookkosten blijven dus laag. Het heeft niet voor niets energielabel A! Verder verduurzamen door het plaatsen van bijvoorbeeld zonnepanelen is mogelijk.

Indeling begane grond: 

Entreehal met meterkast, betegeld toilet, trapopgang en toegang tot inpandige garage; luxe hoekkeuken (Tieleman) voorzien van granieten aanrechtblad, SMEG fornuis met 6-pits gaskookplaat en oven, RVS afzuigkap, magnetron, vaatwasmachine, koelkast, pannencarrousel en Quooker; royale, tuingerichte woonkamer met openslaande deuren naar buiten. De begane grond is grotendeels voorzien van een mooie houten vloer. 

Op verdieping: 

Overloop met toegang tot toilet en vier slaapkamers, waarvan één boven de garage met dakraam en dakkapel; betegelde badkamer voorzien van ligbad, douche en wastafelmeubel. De slaapkamers zijn voorzien van een keurige laminaatvloer. 

Op tweede verdieping: 

ruimte overloop met Cv-installatie (2022), mechanische ventilatie, wasmachineaansluiting, bergruimte en dakraam; riante (vijfde) slaapkamer/hobbyruimte met dakraam aan de voorzijde en brede dakkapel aan de achterzijde. Op deze verdieping is eenvoudig een zesde slaapkamer te creëren. 

De royale achtertuin is gelegen op het oosten en beschikt over diverse terrassen om grotendeels van de dag te kunnen genieten van zowel zon als schaduw. Een houten berging is aanwezig en wordt momenteel gebruikt als hobbyruimte. Aan de voorzijde van de woning is ruimte voor parkeergelegenheid op eigen terrein. 

Persoonlijke noot van de verkoper: 

Vanwege werk zijn wij in 2016 in dit fijne huis komen wonen en vanwege werk vertrekken wij ook weer. Het liefst zouden we dit heerlijke huis gewoon meenemen, maar dat is helaas onmogelijk. 

Toen wij het huis kochten hebben we vanwege het thuiswerken van ons beiden, direct een dakkapel laten plaatsen in de kamer boven de garage. Zo is een fijne extra, lichte thuiswerkplek ontstaan. Tevens hebben we door het hele huis op alle wanden en plafonds stucwerk laten aanbrengen. Twee jaar geleden is alle inbouw keukenapparatuur vervangen, waardoor de keuken ook weer helemaal bij de tijd is. 

De tuin is vorig jaar verduurzaamd door tegels te vervangen door groen en een grote waterton. Bovendien is de schuur vervangen door een nieuw, geïsoleerd en ruimer verwarmd tuinhuis, waar nu een kleinschalige pottenbakkerij in is gevestigd. Uiteraard is het tuinhuis nu ook te gebruiken als extra werkplek. De elektrische installatie van het huis is uitgebreid voor de pottenbakkersoven tot een driefase systeem en omdat wij tegenwoordig elektrisch rijden. 

De zolder is ruim genoeg om een zesde slaapkamer te creëren, maar met vier kinderen hadden wij dit niet nodig. Kortom, een heerlijk licht en ruim huis om te wonen, in een fijne buurt met gezellige buren!

Voor deze woning is een eigen website met diverse extra tools beschikbaar. U vindt de website door straatnaam en huisnummer achter elkaar te typen en af te sluiten met .nl

  

Bijzonderheden:

- Bouwjaar 2009

- Woonoppervlakte 194 m² (conform meetrapport)

- Overige inpandige ruimte 16 m² (conform meetrapport)

- Externe bergruimte 12 m² (conform meetrapport)

- Inhoud woning 764 m³ (conform meetrapport)

- Inhoud bijgebouwd 40 m³ (conform meetrapport)

- Instapklaar wonen met een keurige badkamer en keuken

- Goed geïsoleerd; energielabel A

- Verwarming en warm water via Cv-installatie (Vaillant 2022)

- Mogelijkheid tot maar liefst zes slaapkamers

- Op loopafstand van supermarkt, speeltuintje, basisschool en openbaar vervoer

 

De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.