€ 465.000,-

Oudelandsedijk 29, 3241LL Middelharnis

Oudelandsedijk 29, Middelharnis

Over deze woning

Makelaar
Van Alphen Makelaardij
Aangeboden sinds
07-05-2024
Aantal keer bekeken
68

Kenmerken

Bouwjaar
1989
Perceelgrootte
286
Woonoppervlakte
128
Inhoud
604
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Omschrijving

Bijzonder leuke half vrijstaande woning met ruime garage, balkon en een tuin gelegen op een perceel eigen grond van 286m2.
Deze woning heeft drie niveaus, het woonniveau aan de dijk, de vier slaapkamers op de eerste verdieping en een hele ruime garage en bergruimte op tuinniveau of te wel in het souterrain.
Een speelse en verassende indeling is echt een kenmerk van deze woning!
De voorzieningen van Middelharnis liggen op loopafstand van deze woning of het nu het gezellige centrum betreft of de winkels alles binnen handbereik.

Omschrijving
Bij binnenkomst in de entree, heb je direct tegenover je een deur die naar de woonkamer leidt. De lichte woonkamer is met ruim 60-65m2 royaal te noemen. De woonkamer is voorzien van licht grijs- witte plavuizenvloer. (Het leidingwerk loopt door de vloer, dit is niet zichtbaar op de wanden, waardoor het op sommige gedeeltes warm in de vloer is, echter gaat dit gewoon richting het radiator systeem) en gedeeltelijk keramische tegels met houtlook. Aansluitend is de keuken, deze is een combi van crèmekleurige kastjes, een houtlook aanrechtblad en divers inbouwapparatuur. De buitendeur in de keuken begeleidt je naar het terras, deze is ruim genoeg om met een groep heerlijk te tafelen.
Aan het terras zit een trap die je brengt bij de tuin, parking of garage. Tevens is het mogelijk om vanaf de dijkzijde binnendoor het slop te gaan, richting de tuin, parking en garage. Ook zit hier aan de woonkamerzijde openslaande deuren om de tuin te betreden. (Kortom vanaf drie kanten kan je de tuin in).

Eerste verdieping
Met maar liefst 4 slaapkamers is er genoeg ruimte voor het hele gezin of voor gasten die willen blijven logeren. Je zult dol zijn op het royale terras waar je heerlijk kunt ontspannen na een lange dag. De badkamer is voorzien van een wastafel en bad met douchevoorziening.

Overige verdiepingen
Souterrain: een garage met plaats voor twee auto’s, motors of noem het maar op, en een handige bergruimte (ofwel hobbykamer) en bijkeuken voor uw witgoed.

Tuin
Voor de garage kunt u parkeren.
Naast een heerlijk dakterras kent deze woning ook nog een tuin met tuinoverkapping, geplaatst in 2022 waar het ook heerlijk vertoeven is.

Bijzonderheden
- Eigen parkeergelegenheid
- Ruime living van 60- 65 m²
- 4 slaapkamers
- Centrum van Middelharnis
- Eigen garage

Locatie