€ 600.000,-

Oranjestraat 25, 3244BJ Nieuwe-Tonge

Oranjestraat 25, Nieuwe-Tonge

Over deze woning

Makelaar
Van Rossum Makelaardij
Aangeboden sinds
09-04-2024
Aantal keer bekeken
106

Kenmerken

Soort woonhuis
Vrijstaande woning
Bouwjaar
1995
Perceelgrootte
510
Woonoppervlakte
112
Inhoud
549
Aantal kamers
5

Omschrijving

In een rustige buurt in Nieuwe-Tonge bieden we u deze ruime, vrijstaande woning met garage te koop aan. De woning, gelegen op een perceel van 510 m², heeft een gezellige woon-/eetkamer, ruime keuken en vier slaapkamers. De verzorgde tuin is gelegen op het westen.



INDELING

Begane grond:


De entreehal, met toilet, meterkast en trapopgang, geeft toegang tot de woon-/eetkamer. De woonkamer is aan de voorzijde van de woning gelegen en is voorzien van een lichte plavuizen vloer met vloerverwarming. De grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval. In het verlengde van de woonkamer is de eethoek gesitueerd. Vanuit de eetkamer heeft u toegang tot de keuken. De keuken is ruim en beschikt over veel opbergruimte, een bar en diverse apparatuur: kookplaat, afzuigkap, combi-oven, koelkast, vriezer en vaatwasser. De keuken geeft toegang tot de tuin en tot de naastgelegen bijkeuken. In de bijkeuken vindt u de CV-ketel, de witgoedaansluitingen en een vaste kast. 



Eerste verdieping:

De overloop geeft toegang tot de vier ruime slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn voorzien van vloerbedekking. In twee slaapkamers is een vaste kast. De badkamer is geheel betegeld en beschikt over een ligbad, een douche, een wastafel, een toilet, een designradiator en een dakraam.



Zolder:

Vanaf de overloop is de zolder bereikbaar middels een vlizotrap.



Tuin, berging & garage:

De verzorgde achtertuin, gelegen op het westen, is voorzien van een terras, gazon en borders met planten. Achter in de tuin staat het tuinhuis. De garage, links van de woning gelegen, is zeer ruim. Aan de rechterkant is de deur naar de achtertuin.



Bijzonderheden:

– Oplevering: in overleg

– Vloerverwarming in woonkamer, keuken, entreehal en gedeeltelijk in de bijkeuken

– Vier slaapkamers

– Ruime garage

– Verzorgde tuin

– 12 zonnepanelen

– Glasvezelinternet

– Rustige buurt

– Speeltuintje in de straat