€ 465.000,-

Buitenring 8, 3241DW Middelharnis

Buitenring 8, Middelharnis

Over deze woning

Makelaar
Van Rossum Makelaardij
Aangeboden sinds
04-04-2024
Aantal keer bekeken
99

Kenmerken

Soort woonhuis
Hoekwoning
Bouwjaar
2015
Perceelgrootte
127
Woonoppervlakte
117
Inhoud
414
Aantal kamers
5

Omschrijving

In een gezellige woonwijk in Middelharnis mogen we u deze prachtige woning aanbieden. De ruime woning, gelegen op een perceel van 127 m², heeft een ruime woon-/eetkamer, een open keuken, vier slaapkamers en een achtertuin met mooie overkapping. Aan de voorzijde kijkt u uit over het water.



INDELING

Begane grond:


De entreehal, met toilet, meterkast en trapopgang, geeft toegang tot de woon-/eetkamer en de keuken. De ruime woon-/eetkamer is voorzien van een mooie PVC vloer met vloerverwarming en een kast onder de trap. Het grote raam, met deur naar de tuin, zorgt voor veel lichtinval. Aan de voorzijde van de woning is de keuken gelegen. De moderne keuken, in U-vorm, is voorzien van opbergruimte, een bar en diverse apparatuur: kookplaat, afzuigkap, combimagnetron, koel-/vriescombinatie en vaatwasser. De gehele begane grond is voorzien van een PVC vloer met vloerverwarming. 



Eerste verdieping:

De overloop geeft toegang tot de drie slaapkamers en de badkamer. De gehele verdieping is voorzien van een mooie laminaatvloer. De slaapkamer aan de voorzijde is voorzien van een grote vaste kast. De slaapkamer links achter, eveneens voorzien van een grote vaste kast, is nu in gebruik als inloopkast. De mooie, geheel betegelde badkamer is voorzien van een inloopdouche, een wastafel met meubel, een designradiator en een toilet.



Tweede verdieping:

De tweede verdieping is eveneens met een vaste trap bereikbaar. De zolder is voorzien van een laminaatvloer, de witgoedaansluitingen en berging onder beide zijden van het schuine dak. De zolder is zeer geschikt om er een bijvoorbeeld een slaapkamer of kantoor te creëren.



Tuin en berging/overkapping:

De gezellige achtertuin is voorzien van een terras en kunstgras en daardoor onderhoudsvrij. Achter in de tuin staat de mooie overkapping. Het is hier heerlijk vertoeven. Aansluitend aan de overkapping vindt u de houten berging met zolder. 



Bijzonderheden:

– Instapklaar

– Ruime woning

– 3 slaapkamers

– Ruime zolder met de mogelijkheid tot het creëren van een vierde (slaap)kamer

– Vloerverwarming begane grond

– 8 zonnepanelen (2023)

– Mooie tuin met overkapping

– Gezellige woonwijk

– Vrij uitzicht aan de voorzijde

– Autovrij pad voor de woning

– Ontmoetings- en beweegpark 'Vliedpark' op loopafstand