€ 525.000,-

Lindenlaan 4, 3241BK Middelharnis

Lindenlaan 4, Middelharnis

Over deze woning

Makelaar
Struijk & Struijk Makelaardij
Aangeboden sinds
29-03-2024
Aantal keer bekeken
154

Kenmerken

Bouwjaar
1966
Perceelgrootte
586
Woonoppervlakte
98
Inhoud
431
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
2

Omschrijving

Goed onderhouden vrijstaande bungalow met slaap- en badkamer op de begane grond, aangebouwde (royale) berging en vrijstaande schuur/garage.

De woning is gelegen aan een doodlopende straat op een ruim perceel van 586 m² eigen grond en beschikt over parkeergelegenheid voor meerdere auto's op eigen terrein.

Indeling begane grond: entreehal met meterkast, toilet en trapopgang; doorzonwoonkamer; keuken met rechte keukenopstelling en inbouwapparatuur; ruime slaapkamer en geheel betegelde badkamer voorzien van douche en wastafelmeubel.

Op verdieping: riante overloop met toegang tot toilet, een slaapkamer en bergruimte. Een tweede slaap- of hobbykamer creëren is hierbij mogelijk.

De ruime berging is voorzien van een eenvoudig keukenblokje met watervoorziening en witgoedaansluiting. Via een vlizotrap is de bergzolder bereikbaar waar zich de Cv-installatie bevindt.

De tuin is keurig aangelegd en gelegen op het zuiden. In de tuin is een ruime schuur/garage aanwezig, ideaal als klus-/werkruimte. Aan de voorzijde is er parkeergelegenheid voor meerdere auto's.

Onze digitale brochure is te vinden op lindenlaan4.nl. Hierop vindt u belangrijke documentatie, het volledige presentatiepakket én diverse handige tools.

Bijzonderheden:

- Bouwjaar 1966

- Woonoppervlakte 98 m² (conform meetinstructie)

- Overige inpandige ruimte 24 m² (conform meetinstructie)

- Externe bergruimte 24 m² (conform meetinstructie)

- Inhoud 431 m³ (conform meetinstructie)

- Perceeloppervlakte 586 m² eigen grond

- Verwarming middels CV-installatie, warm water via een geiser

- Achtertuin gelegen op het zuiden

- Gelegen in een rustige doodlopende straat

- Parkeergelegenheid voor meerdere auto's op eigen grond

- Door slaap- en badkamer op de begane grond geschikt voor ouderen/minder validen

- Oplevering in overleg

De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.