€ 750.000,-

Vingerling 45, 3241EB Middelharnis

Vingerling 45, Middelharnis

Over deze woning

Makelaar
Van Alphen Makelaardij
Aangeboden sinds
27-03-2024
Aantal keer bekeken
77

Kenmerken

Bouwjaar
1760
Perceelgrootte
149
Woonoppervlakte
158
Inhoud
610
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3

Omschrijving

Authentiek, charmant, royaal, altijd havenzicht …. Allemaal van toepassing op dit herenhuis met overweldigend havenzicht en garage via de Vissersdijk.
Locatie, locatie, locatie… maar ook royale living, 2 badkamers, tuin en dakterras, garage, zomaar wat pluspunten. Ervaar de mogelijkheden tijdens een bezichtiging!

Omschrijving
Ruimte entreehal met meterkast en trapopgang. De living is ruim met een voor- en achterkamer met vaste kastruimte, sfeervolle schouw en openslaande deuren. Open keuken met hoekopgestelde inrichting. Portaal met toilet, wenteltrap en garagetoegang.

Eerste verdieping
In het voorhuis aan Vingerling zijde treft u de ouderslaapkamer met schitterend havenzicht. De aangrenzende badkamer is voorzien van ligbad, douche, wastafel in meubel en toilet. De overloop geeft toegang naar het dakterras en de bergzolder. In het achterhuis zijn twee slaapkamers, waarvan een met een schuifpui naar het dakterras. De (gasten-)badkamer heeft een douche, wastafel en toilet.

Tuin
De inpandige garage is via de Vissersdijk te bereiken en biedt ruimte aan de cv-opstelling en witgoedaansluitingen. De patio is gezellig en zowel de patio als het dakterras hebben door de ligging op het westen een heerlijk middag en avondzonnetje .... Kortom, ook buitenplezier is gegarandeerd!

Bijzonderheden
- Aan de haven van Middelharnis
- Nabij centrum van Middelharnis
- Eigen inpandige garage

Locatie