€ 1.300.000,-

Bloemenweg 10, 3247GA Dirksland

Bloemenweg 10, Dirksland

Over deze woning

Makelaar
Van Rossum Makelaardij
Aangeboden sinds
27-12-2023
Aantal keer bekeken
397

Kenmerken

Soort woonhuis
Vrijstaande woning
Bouwjaar
2010
Perceelgrootte
1650
Woonoppervlakte
266
Inhoud
898
Aantal kamers
6

Omschrijving

In een gezellige woonwijk, aan de Bloemenweg in Dirksland, wordt u deze prachtige villa met garage en zwembad aangeboden. De villa beschikt over een ruime woon/eetkamer, een prachtige woonkeuken en een slaapkamer op de begane grond. Op de eerste verdieping zijn vier slaapkamers en de badkamer. De zeer royale tuin, met zwembad, is rondom de villa gelegen.



INDELING

Begane grond:

De entreehal, met trapopgang, meterkast en toilet, geeft via een mooie stalen deur toegang tot de ruime woon/eetkamer. De ruime woonkamer is aan de voorzijde van de woning gelegen en is voorzien van een sfeervolle houtkachel en een prachtige houten vloer met vloerverwarming. De ramen zorgen voor veel lichtinval. In het verlengde van de woonkamer is de eetkamer gesitueerd. Vanuit de eetkamer heeft u toegang tot de woonkeuken, de slaapkamer en de serre/overkapping. De luxe woonkeuken, via stalen schuifdeuren bereikbaar, beschikt over een groot spoel/kookeiland en een kastenwand. De keuken is voorzien van veel opbergruimte en diverse inbouwapparatuur: een kookplaat, afzuigkap, magnetron, oven, Quooker (2023), koelkast en vaatwasser. Aan de achterzijde van de woonkeuken is de bijkeuken bereikbaar. In de bijkeuken vindt u een grote vaste kast, de witgoedaansluitingen, de warmtepomp installatie en de deur naar de tuin. Vanuit de eetkamer heeft u via stalen, openslaande deuren toegang tot de slaapkamer. De ruime slaapkamer is voorzien van een houten vloer met vloerverwarming. 



Eerste verdieping:

De overloop geeft toegang tot de overige vier slaapkamers, de badkamer en het toilet. De ruime slaapkamers zijn voorzien van vloerbedekking. De (dak)ramen zorgen voor veel lichtinval. De slaapkamer, links vooraan, is voorzien van een fijne inloopkast. De moderne, betegelde badkamer is voorzien van een vrijstaand bad, een inloopdouche met regendouche een wastafel en een designradiator. Het dakraam zorgt voor veel lichtinval.



Zolder:

De zolder is vanaf de overloop bereikbaar middels een vlizotrap. Op de zolder hangt de CV-ketel.



Tuin, Garage & Serre/overkapping:

De mooie tuin is rondom de villa gelegen. De tuin is voorzien van een prachtig zwembad, diverse terrassen, gazon en veel groenborders. De bomen rondom zorgen voor veel privacy. In en rondom het zwembad (met verlichting) is het heerlijk vertoeven. Achter in de tuin staat de ruime garage met verdieping. De verdieping is nu in gebruik als mancave. Naast de garage is een overkapping met zithoek. De gezellige zithoek is bij het zwembad gelegen. Direct achter de woning is de serre/tuinkamer gesitueerd. De serre/tuinkamer is geheel afsluitbaar middels glazen deuren. Door het gebruik van de open haard kunt u hier het hele jaar door genieten. Op de oprit is ruim voldoende parkeergelegenheid voor meerdere auto's.



Bijzonderheden:

– Oplevering: in overleg

– Luxe villa met zwembad

– Vloerverwarming op heel de begane grond

– Royale tuin rondom gelegen

– 32 zonnepanelen

– Laadpaal aanwezig

– Glasvezel internet