€ 625.000,-

Dorpsweg 32, 3245VC Sommelsdijk

Dorpsweg 32, Sommelsdijk

Over deze woning

Makelaar
Van Rossum Makelaardij
Aangeboden sinds
13-10-2023
Aantal keer bekeken
257

Kenmerken

Soort woonhuis
Geschakelde woning
Bouwjaar
2009
Perceelgrootte
267
Woonoppervlakte
214
Inhoud
727
Aantal kamers
7

Omschrijving

In Sommelsdijk wordt u deze mooie, geschakelde 2-onder-1-kap woning met garage aangeboden! De zeer ruime  woning beschikt over een ruime woonkamer, een luxe, open keuken en heeft vijf slaapkamers. De woning is gelegen in een gezellige woonwijk. 



INDELING

Begane grond:


De entreehal met meterkast, toilet en trap, geeft toegang tot de woon/eetkamer en de garage. De ruime woonkamer, met mooie parketvloer, is aan de voorzijde gelegen. De grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval. In het verlengde van de woonkamer is de eethoek gesitueerd. Aan de achterzijde is een tweede zithoek. De gezellige zithoek, met sfeerhaard, geeft via een schuifpui toegang tot de tuin. De open keuken is ruim en voorzien van inbouwspots en een natuurstenen vloer met vloerverwarming. De keuken beschikt over een marmeren aanrechtblad, kook/spoeleiland met veel opbergruimte en een kastenwand met daarin diverse inbouwapparatuur: kookplaat, afzuigkap, magnetron, oven, koelkast, vriezer, vaatwasser en bordenwarmer.



Eerste verdieping:

Via de prachtige meranti trap is de eerste verdieping bereikbaar. De overloop geeft toegang tot vier slaapkamers, de badkamer en een apart toilet. De master bedroom is ruim en voorzien van vloerbedekking. Vanuit deze slaapkamer heeft u toegang tot een eigen badkamer. De geheel betegelde badkamer is voorzien van een ligbad, douche, dubbele wastafel en designradiator. De twee slaapkamers aan de achterzijde zijn voorzien van een laminaatvloer. Naast de eerste badkamer bevindt zich een separaat toilet en een tweede badkamer, beiden bereikbaar vanaf de overloop. De betegelde badkamer beschikt over een douche en wastafel. De vierde slaapkamer op de eerste verdieping, bevindt zich boven de garage. De ruime slaapkamer is voorzien van een laminaatvloer en een dakraam. 



Tweede verdieping:

De overloop op de tweede verdieping geeft toegang tot de vijfde slaapkamer en de wasruimte/inloopkast. De overloop en slaapkamer zijn vergroot middels een dakkapel. De ruime slaapkamer is voorzien van vloerbedekking. In de wasruimte/inloopkast zijn de witgoedaansluitingen en de CV-ketel te vinden. Deze ruimte is met wat aanpassingen ook geschikt als zesde slaapkamer.



Tuin & berging:

De mooie achtertuin is gelegen op het oosten en beschikt over diverse terrassen om grotendeels van de dag te kunnen genieten van zowel zon als schaduw. Achter in de tuin staat de berging. De tuin is achterom bereikbaar.

Links van de woning is de inpandige garage te vinden. Voor de garage kunt u een auto op eigen terrein parkeren.



Bijzonderheden:

– Ruime woonkamer en open keuken

– Vloerverwarming in de keuken

– Waterontharder

– 5 slaapkamers, mogelijkheid tot het creëren van een 6e slaapkamer

– Inpandige garage

– Mooie achtertuin, gelegen op het oosten