€ 750.000,-

Noordzeepark-Haringvliet 21, 3253NE Ouddorp

Noordzeepark-Haringvliet 21, Ouddorp

Over deze woning

Makelaar
Hameeteman Makelaardij
Aangeboden sinds
15-09-2023
Aantal keer bekeken
210

Kenmerken

Bouwjaar
1986
Perceelgrootte
623
Woonoppervlakte
96
Inhoud
315
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Omschrijving

WAUW! Deze geweldige vakantievilla met eigen privézwembad, gelegen op het Noordzeepark in Ouddorp aan Zee, heeft werkelijk alles wat u zoekt. De woning is gelegen op een zeer ruim perceel van maar liefst 623 m2 eigen grond, ligt op zeer korte afstand van de voorzieningen op het park en tevens op loopafstand van het strand. De woning biedt ruimte aan zeker 8 personen, creëer hier uw ideale uitvalbasis voor uzelf, familie en vrienden!

Het Noordzeepark is een goed geoutilleerd park met diverse voorzieningen, waaronder een royale speeltuin, een supermarkt, een tennisbaan en horeca. De woning wordt momenteel (met deels eigen gebruik) actief verhuurd met een stabiel huurrendement. Verhuur is echter niet verplicht.

Omschrijving
Langs de receptie en tennisbaan komt u via een autoluw straatje bij het gedeelte Haringvliet aan bij de woning, waar u ruime parkeergelegenheid heeft op eigen terrein voor meerdere auto’s. Het perceel is door het toegangshek volledig af te sluiten. Entree, vanuit de ruime hal heeft u toegang tot de eerste badkamer, voorzien van een douchecabine, toilet en een wastafel. Hier zijn tevens de witgoedaansluitingen aanwezig. Voorts komt u in de lichte, op de tuin gerichte living terecht. Aan uw linkerhand treft u de in een hoekopstelling geplaatste keuken, welke is voorzien van diverse luxe inbouwapparatuur, waaronder een combioven, vaatwasser en een inductiekookplaat met afzuigkap. De woning is stijlvol ingericht en afgewerkt met degelijke materialen.

Eerste verdieping
Op de verdieping aangekomen treft u aan uw linkerhand de tweede badkamer, welke is voorzien van een tweede toilet, een douchecabine en tevens een wastafel. Vervolgens de drie ruime slaapkamers. Alle slaapkamers zijn voorzien van airconditioning.

Tuin
Via de schuifpui komt u op het sfeervolle terras met overkapping, ideaal om te genieten van een hapje en een drankje en waar u ’s avonds ook nog de tuinhaard aan kunt steken! Op warme zomerdagen is het strand nabij, maar is verkoeling zoeken in uw eigen zwembad natuurlijk de kers op de taart. Leuk detail: het zwembad heeft tevens een jacuzzi functie! In de hoek van het perceel is een houten berging aanwezig.

Bijzonderheden
- Vakantievilla mét zwembad voor 8 personen
- 2 badkamers
- Voorzien van 19 zonnepanelen
- Royaal perceel eigen grond, gunstige ligging op het park
- Verhuurmogelijkheden via Noordzeepark Bungalow Beheer
- Geen verplichte verhuur
- Schilderwerk buiten 2022
- Zwembad gerenoveerd 2023
- Oplevering in overleg