€ 350.000,-

Molendijk 33, 3257AM Ooltgensplaat

Molendijk 33, Ooltgensplaat

Over deze woning

Makelaar
Van Rossum Makelaardij
Aangeboden sinds
01-09-2023
Aantal keer bekeken
234

Kenmerken

Soort woonhuis
Tussenwoning
Bouwjaar
1900
Perceelgrootte
250
Woonoppervlakte
128
Inhoud
453
Aantal kamers
3

Omschrijving

Aan de Molendijk van Ooltgensplaat mogen we u deze verrassend ruime tussenwoning aanbieden. De te moderniseren woning, gelegen op een perceel van 250 m2, heeft een ruime woon/eetkamer en open keuken op de begane grond. Op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers, twee bergingen, een ruime badkamer en een balkon. De ruime tuin is op het zuidoosten gelegen. 



INDELING

Begane grond:


Vanuit de entreehal, met vaste kast en witgoedaansluitingen, zijn de keuken en de woon/eetkamer bereikbaar. De woonkamer is voorzien van een laminaatvloer en een gashaard. De dubbele openslaande deuren, die toegang geven tot de tuin, zorgen voor veel lichtinval. In het verlengde van de woonkamer is de eetkamer gelegen. Vanuit de eetkamer loopt u naar de open keuken. De ruime hoekkeuken is voorzien van veel opbergruimte, plavuizen en diverse apparatuur: kookplaat, afzuigkap, oven, koelkast en vaatwasser. In de hoek van de eetkamer is een wenteltrap die toegang geeft tot de eerste verdieping. De begane grond is voorzien van vloerverwarming.



Eerste verdieping:

De overloop geeft toegang tot de twee slaapkamers, de badkamer en twee bergingen. De slaapkamer aan de voorzijde is voorzien van een plavuizen vloer. Het raam zorgt voor veel lichtinval. Aan de achterzijde is de tweede slaapkamer gelegen.  Deze slaapkamer is voorzien van een plavuizen vloer, een inbouwkast en een schuifpui die toegang geeft tot het ruime balkon. Het balkon, over de hele breedte van de woning, is gelegen op het noordoosten. De geheel betegelde badkamer is ruim en voorzien van een ligbad, een douche, een wastafel, een bidet, een designradiator, een dakraam en inbouwspots.



Tuin & Berging. 

De ruime achtertuin is gelegen op het zuidoosten. De tuin is voorzien van bestrating en allerlei planten en struiken. Halverwege de tuin bevindt zich de berging. Achter de berging is een gazon, dat deels eigendom is. Het achterste gedeelte wordt gehuurd van de gemeente en is gelegen aan het water. 



Bijzonderheden:

– Oplevering: in overleg

– Verrassend ruime woning

– 2 slaapkamers op de eerste verdieping

– Ruime tuin met de mogelijkheid tot het huren/kopen van een extra stuk grond, zodat de tuin aan het water is gelegen