€ 569.000,-

Havenkom 6, Sommelsdijk

Havenkom 6, Sommelsdijk

Over deze woning

Makelaar
LiVastGO
Aangeboden sinds
24-08-2023
Aantal keer bekeken
227

Kenmerken

Soort woonhuis
Kavel
Bouwjaar
2007
Perceelgrootte
195
Woonoppervlakte
195
Inhoud
735
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5

Omschrijving

Riant, stijlvol en luxe wonen ..

Wonen in Sommelsdijk aan de historische Havenkom is wonen in een prachtige omgeving. Niet zonder reden, want Goeree-Overflakkee is een eiland van rust, kust, natuur en ruimte en heeft alles dat maakt dat velen hier willen wonen.
Deze tijdloze woning is op traditionele wijze gebouwd. Met deze woning is alles mogelijk.

Een schitterend herenhuis, waar gebruik gemaakt is van hoogwaardige bouwmaterialen en niet bezuinigd is op afwerking. De woning straalt dan ook allure uit, zoals u die mag verwachten van dit soort woningen.
Het ruimtelijke gevoel en de duurzame materialen die de woning rijk is zullen u versteld doen staan.

Met een royale achtertuin op het Westen kunt u tot laat in de avond genieten van de zon in alle privacy. Naast dit alles beschikt u nog over een royaal dakterras en een aangebouwde geïsoleerde verwarmde berging.

“Ruimte en vrijheid, dat is wat we zochten. Alles waaraan we toen behoefte hadden viel hier te realiseren. Een mooiere plek konden we ons niet wensen. Het is genieten van vrijheid, rust met de natuur om de hoek.
Echter, onze plannen zijn anders geworden… We gaan vertrekken en zo opent onze vertrekwens een deur voor een ander. “We hopen dat de volgende bewoners net zoveel woonplezier zullen hebben...”

In deze woning is alles mogelijk de enige grens is uw eigen fantasie ….

De woning en omgeving:

De woning is opgeleverd in 2008 en heeft een klassieke tijdloze uitstraling en is goed geïsoleerd. De woning beschikt grotendeels over vloerverwarming op de begane grond en biedt u alle comfort.

Je hoeft maar over de drempel van de voordeur te stappen om te weten dat de woning echt ruim is.

Naast een fraaie woonplattegrond op de begane grond met separate eetkamer en luxe Eggersmann keuken beschikt de woning op de 1e verdieping over 3 slaapkamers, een luxe badkamer en een separaat 2e toilet.
Op de 2e verdieping bevinden zich 2 kamers en een complete pantry. Met vlizotrap bereikbare ruime bergzolder.

De aangelegde tuinen zijn keurig aangelegd en onderhoudsarm. In 2022 zijn de erfafscheidingen vervangen. Alle ruimte voor relaxen...!

Middelharnis is gelegen op het eiland Goeree–Overflakkee. Een eiland van kust, rust, natuur en ruimte! Zo bereikt u binnen 20 minuten Ouddorp aan Zee. Ook steden als Rotterdam, Zierikzee en Antwerpen zijn goed te bereiken.
In Dirksland is het ziekenhuis gevestigd en de winkel- en overige voorzieningen bevinden zich met name in Middelharnis en Sommelsdijk. Recent is de jachthaven van Middelharnis opgeknapt en heeft het weer de allure zoals het hoort...!
Dit alles gelegen nabij het Haringvliet. Hier is ook een grote diversiteit aan watersport, sportvissen aanwezig.

Kortom, een object van allure en waar je alles hebt om je droom waar te maken…

Indeling:

Begane grond:

Entree/hal (3.00mx2.37m), meterkast, garderobe, toilet (1.23mx0.95m), vaste trap naar 1e verdieping. Vanuit de hal bereikt u de zeer ruime woonkamer (8.85mx5.70m) met eiken vloer, verbonden met de keuken (3.03mx3.25m) en de
heerlijke eetkamer (ca. 3.30mx2.95m) voorzien van een plavuizen vloer.

Luxe Eggersmann keuken voorzien van geïntegreerde Miele vaatwasser, Liebherr en Siemens inbouwapparatuur, w.o. koelkast met vrieslades, inductie kookplaat met afzuigkap en combi-/oven magnetron.

1e verdieping:

De 1e verdieping beschikt over een ruime overloop (4.85mx2.25m). Toegang tot 3 slaapkamers, separaat toilet en luxe badkamer. Met vaste trap bereikbare 2e verdieping.

Slaapkamer 1 (4.08mx5.70m), ligging voorzijde. Vaste kastenwand en toegang tot royaal dakterras van ca. 18m2.

Slaapkamer 2 (5.68mx3.37m), ligging achterzijde, frans balkon.

Slaapkamer 3 (3.96mx2.26m), ligging achterzijde

Badkamer (2.03mx3.37m), met ligbad, separate inloopdouche (design: Jette Joop), wastafelmeubel, handdoek design-radiator.

2e verdieping:

De 2e verdieping beschikt over 2 slaapkamers, een pantry en een technische ruimte met opstelplaats Cv-ketel (merk Intergas, bouwjaar 2008), mv en opstelplaats witgoed-aansluitingen.
Vanuit technische ruimte met vlizotrap bereikbare ruime geheel gestoffeerde bergzolder (sta-hoogte 2.05m).

Slaapkamer 4 (8.00mx4.75m)

Slaapkamer 5 (2.28mx3.85m), voorzien van een pantry (2.28mx1.25m), keukenblok met spoelbak en koelkast.

Tuinen:

Fraai aangelegde tuin met ligging op Westen. De achtertuin en zij-tuin zijn ca. 70m2. Nieuwe degelijke erfafscheidingen, buitenkraan en buitenverlichting. Hier kunt u heerlijk genieten in alle rust en privacy.

Ook de voortuin (2.50mx6,05m) mag er zijn! Buitenkraan en buitenverlichting.

Stenen berging (2.50mx3.43m) voorzien van cv.

Algemeen:

De woning is werkelijk keurig onderhouden en instap-klaar. Electrisch uitval zonnescherm buitenzijde. De woning is hoogwaardig afgewerkt met bouwmaterialen van topkwaliteit, w.o. nieuwe zinken hemelwaterafvoeren
en een degelijke erfafscheiding.

U KIEST VOOR DEZE WONING, OMDAT:

*Deze woning één en al sfeer ademt;
*De woning zeer veel ruimte biedt;
*De woning is gelegen nabij alle uitvalswegen;
*De woning meerdere gebruiksmogelijkheden heeft;
*De woning is gelegen nabij de polder en het Haringvliet;
*De woning in zeer nette staat van onderhoud is.

Oplevering in overleg

Disclaimer:
De inhoud is met de meeste zorg door LiVastGO samengesteld. Voor eventuele onjuistheden c.q. onvolkomenheden sluit LiVastGO iedere vorm van aansprakelijkheid uit. Evenmin kunnen er rechten aan worden ontleend.