€ 239.000,-

Weespad 54, Ooltgensplaat

Weespad 54, Ooltgensplaat

Over deze woning

Makelaar
Krieger & Witte Makelaars
Aangeboden sinds
03-06-2023
Aantal keer bekeken
197

Kenmerken

Bouwjaar
1928
Perceelgrootte
193
Woonoppervlakte
93
Inhoud
335
Aantal slaapkamers
2

Omschrijving

Deze hoekwoning uit 1928 bevindt zich op een uitstekende locatie aan het Weespad in Ooltgensplaat. Bij binnenkomst in de woning betreedt u de hal, waar u toegang heeft tot de meterkast en de trap naar de bovenverdieping. Via de hal komt u in het eerste woongedeelte, dat dienst doet als tussenkamer/eetkamer. Vanuit deze ruimte heeft u toegang tot zowel de keuken als de woonkamer.


De woonkamer is voorzien van een warme eikenkleurige laminaatvloer en vanuit de eetkamer kunt u de keuken bereiken. De keuken bevindt zich aan de achterzijde van de woning en is gesloten. Het is eenvoudig uitgevoerd en voorzien van losstaande apparatuur, waaronder een fornuis met oven, een vaatwasser, een koel-vrieskast en een magnetron. In de keuken bevindt zich tevens de witgoedaansluitingen. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de volledig betegelde badkamer, die is voorzien van een douche, toilet, wastafel met wastafelmeubel en een designradiator. Via de keuken kunt u ook de achtertuin betreden, die een diepe en ruime opzet heeft. De achtertuin ligt op het noordoosten en beschikt over een berging en een eigen achterom.


Op de eerste verdieping bevindt zich een overloop die toegang geeft tot twee volledige slaapkamers en een tussenkamer. De slaapkamer aan de voorzijde heeft een oppervlakte van ongeveer 8 m2, terwijl de kleinste kamer ongeveer 4 m2 meet. De slaapkamer aan de achterzijde is voorzien van een dakterras en inbouwkasten, en heeft een oppervlakte van ongeveer 10 m2. De gehele slaapverdieping is voorzien van een lichte laminaatvloer.


De woning is gunstig gelegen met alle gewenste voorzieningen in de nabije omgeving. Verschillende scholen, sportfaciliteiten, een natuurgebied en een supermarkt voor dagelijkse benodigdheden zijn allemaal op korte loopafstand te vinden. Bovendien zijn het centrum van Middelharnis en Oude-Tonge gemakkelijk te bereiken met de auto, en de ligging van Ooltgensplaat biedt ook goede toegang tot diverse uitvalswegen. U kunt dus genieten van het dorpsleven met alle voorzieningen binnen handbereik, terwijl u zich toch binnen 30 minuten in de Randstad bevindt.


Begane grond


Meterkast en trapopgang.


Eetkamer:

Kelderkast, radiator en laminaatvloer.


Woonkamer:

Laminaatvloer, radiator en schouw.


Keuken:

Laminaatvloer v.v. vloerverwarming, enkele spoelbak, losse apparatuur, witgoedaansluitingen, spots in plafond, lichtkoepel en cv-ketel (Ferroli 2015).


Achterportaal:

Plavuizen en toegang tot de tuin.


Badkamer:

Inloopdouche met regendouche, staand toilet, wastafel, handdoekenradiator, mechanische afzuiging, lichtkoepel en geheel betegeld.


Eerste verdieping


Overloop:

Tapijt en radiator.


Slaapkamer 1:

Laminaatvloer, airco, vaste kasten en toegang tot dakterras.


Slaapkamer 2:

Laminaatvloer, vaste kast en radiator.


Tussenkamer:

Laminaatvloer, vaste kast, Velux dakvenster en toegang tot kruipzolder.


Tuin


Achtertuin:

Deels gras, deels borders, eigen achterom en stenen berging.


Details


Extra’s:

– Perceeloppervlakte 193m2;

– Energielabel D;

– Gehele woning v.v. dubbel glas;

– Op loopafstand van alle dorpsvoorzieningen;

– Airco op slaapkamer;

– Hoekwoning;

– Altijddurende erfpachtrecht (€ 8,93 per jaar).