€ 1.295.000,-

Duinkerkerweg 25, 3253AJ Ouddorp

Duinkerkerweg 25, Ouddorp

Over deze woning

Makelaar
Bezuijen Bemiddeling
Aangeboden sinds
09-02-2024
Aantal keer bekeken
452

Kenmerken

Bouwjaar
2021
Perceelgrootte
2020
Woonoppervlakte
165
Inhoud
612
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3

Omschrijving

Vrijstaand wonen in Ouddorp aan zee! Dit woonhuis ligt op een prachtig royaal perceel van 2.020 m² eigen grond, aan een rustige straat en op korte afstand van het dorpscentrum en de eindeloze zandstranden. Prachtig wonen in Ouddorp doet u op Duinkerkerweg 25. De vrijstaande woning is voorzien van energielabel A en compleet herbouwd in 2021 waarbij alles is vernieuwd. Op het platte dak liggen 10 zonnepanelen. De woning is perfect geïsoleerd, wat resulteert in lage maandlasten, goed onderhouden en praktisch ingericht doordat alle voorzieningen op de begane grond zijn gelegen. Ideaal voor alle leeftijdscategorieën.

INDELING
U komt de woning binnen bij de entreehal. Hier bevindt de trap naar de eerste verdieping, de luxe badkamer op de begane grond, die beschikt over een wastafel en ruime inloopdouche. Het dagelijks toilet, voorraadkast en de toegang tot het kantoor. Via het kantoor kunt u door de prachtige houten schuifpui de woonkamer betreden. De ruim bemeten woonkamer is ingericht met een open keuken met kookeiland (Tieleman). De keuken beschikt over een oven, magnetron, warmhoudlade, inductieplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en vriezer. Alle Miele apparatuur. In de woonkamer met inbouwspotjes is voor de zithoek een gas openhaard ingebouwd. Deze is gesitueerd tussen de grote glazen wanden waardoor u kunt uitkijken over de groene tuin. De hoofdslaapkamer met inloopkast bevindt zich op de begane grond, gelegen achter de woonkamer. Ook is er een bijkeuken aanwezig met brede kastenwand met daarin de cv-installatie, waterontharder en witgoedaansluiting. De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming, temperatuur per vertrek afzonderlijk te regelen. Wanneer u in de entreehal via de vaste trap de eerste verdieping heeft bereikt, komt u bij de extra slaapkamer. Vanuit deze slaapkamer is er toegang tot eventueel de andere (slaap)kamer.

De royale overkapping is via de woonkamer te bereiken en biedt een waanzinnig uitzicht over de op het zuiden gelegen tuin. De houten schutting scheidt de oprit met de tuin. Tegen de schutting is een geïsoleerde kunststof berging aangebouwd waar plek is voor de fietsen en eventuele tuinmeubels. Hier bevindt zich tevens de beregeningsinstallatie voor de tuin. Daarnaast is er een leuke buitendouche met eigen boiler aanwezig. Het perceel is volledig omheind, wat ideaal is voor (klein)kinderen en/of huisdieren. Aan de voorkant van de woning is een grindoprit gemaakt met parkeerruimte voor vijf auto’s.

Bent u benieuwd geworden naar deze prachtige plek, midden in Ouddorp maar toch heerlijk beschut en rustig gelegen? Neem dan contact op met ons kantoor voor een vrijblijvende rondleiding.

Locatie