€ 725.000,-

Vrouwtjesweg 1 A, 3243AW Stad aan 't Haringvliet

Vrouwtjesweg 1 A, Stad aan 't Haringvliet

Over deze woning

Makelaar
Van Rossum Makelaardij
Aangeboden sinds
05-05-2023
Aantal keer bekeken
325

Kenmerken

Soort woonhuis
Vrijstaande woning
Bouwjaar
2004
Perceelgrootte
1162
Woonoppervlakte
174
Inhoud
644
Aantal kamers
4

Omschrijving

In een rustige buurt in Stad aan 't Haringvliet mogen we u deze levensloopbestendige, vrijstaande woning met grote kas/schuur aanbieden. De woning, gelegen op een perceel van ruim 1100 m², heeft een zeer ruime woon/eetkamer en keuken, een badkamer en slaapkamer op de begane grond, twee slaapkamers op de eerste verdieping en een ruime tuin rondom.  Aan de voor- en achterzijde heeft u vrij uitzicht over een weiland.



INDELING

Begane grond:


Vanuit de entreehal, met toilet en trapopgang, zijn de woonkamer, de slaapkamer en de badkamer bereikbaar. De woonkamer, aan de voorzijde van de woning gelegen, is zeer ruim en voorzien van een mooie vloer van natuursteen en een sfeervolle gashaard. Aan de zijkant van de woning is een erker, die samen met de ramen aan voor- en achterzijde voor veel lichtinval zorgt. In het verlengde van de woonkamer vindt u de eetkamer. Ook de eetkamer is licht en ruim. Halverwege de woon/eetkamer is de halfopen keuken bereikbaar. De hoekkeuken, met veel opbergruimte en inbouwspots, is voorzien van een diverse apparatuur: kookplaat, afzuigkap, oven en koelkast. Vanuit de keuken is de naastgelegen bijkeuken/berging bereikbaar. In de bijkeuken vindt u de witgoedaansluitingen, een wastafel en de deur naar de tuin. De entreehal geeft toegang tot de slaapkamer en de badkamer. De slaapkamer is licht en ruim en voorzien van vloerbedekking en een grote inbouwkast. Vanuit de slaapkamer heeft u toegang tot de badkamer. De geheel betegelde badkamer is voorzien van een inloopdouche, een wastafel met badmeubel, een designradiator en een toilet. Er is vloerverwarming in de woonkamer, de keuken, de bijkeuken en de entreehal.



Eerste verdieping:

De overloop geeft toegang tot de overige twee slaapkamers en een grote berging onder het schuine dak. De slaapkamers zijn zeer ruim en voorzien van vloerbedekking. De slaapkamer aan de voorzijde is vergroot middels een dakkapel. De slaapkamer aan de achterzijde is voorzien van berging onder het schuine dak en een wastafel.



Tuin & Schuur:

De ruime tuin is rondom de woning gelegen en is voorzien van bestrating, gazon en allerlei struiken en bomen. Aan de voor- en achterzijde heeft u vrij uitzicht. Achter in de tuin staat een grote kas/schuur. De oprit is ruim genoeg om meerdere auto's te parkeren. 



Bijzonderheden:

– Oplevering: in overleg

– Vloerverwarming in woonkamer, keuken, bijkeuken en entreehal

– Slaapkamer en badkamer op de begane grond

– Twee slaapkamers op de eerste verdieping

– Kunststof kozijnen

– Vrij uitzicht over een weiland

– https://www.stadaardgasvrij.nl/