€ 330.000,-

Straatdijk 47, Dirksland

Straatdijk 47, Dirksland

Over deze woning

Makelaar
Krieger & Witte Makelaars
Aangeboden sinds
04-05-2023
Aantal keer bekeken
163

Kenmerken

Bouwjaar
1870
Perceelgrootte
175
Woonoppervlakte
164
Inhoud
575
Aantal slaapkamers
4

Omschrijving

Wij hebben een prachtige hoekwoning te koop aan de pittoreske Straatdijk in Dirksland. Deze woning bevindt zich in het hart van de dorpskern en wordt omgeven door karakteristieke panden die allemaal een unieke uitstraling hebben. De centrale ligging maakt het extra aantrekkelijk aangezien het openbaar vervoer, de winkels en het ziekenhuis allemaal op loopafstand te vinden zijn.


Deze ruime hoekwoning beschikt over maar liefst vier slaapkamers en twee badkamers, wat het ideaal maakt voor gezinnen op zoek naar veel ruimte en comfort. De badkamers zijn beiden voorzien van moderne voorzieningen. Badkamer 1 is in 2023 vernieuwd en beschikt over een inloopdouche, zwevend toilet, volledige betegeling, vloerverwarming, mechanische afzuiging en plafondspots. Badkamer 2 heeft een inloopdouche, dubbele wastafel met meubel, verwarmde spiegel met verlichting, zwevend toilet, plafondspots, mechanische afzuiging en is ook volledig betegeld.


De woning beschikt over vloerverwarming, wat zorgt voor aangename warmte in de hele woning en energiezuinig is. De keuken is in 2018 volledig vernieuwd en voorzien van alle moderne apparatuur, waaronder een Boretti 6-pits gasfornuis met dubbele oven, afzuigkap, vaatwasser, combi-oven, enkele spoelbak, plafondspots, stenen werkblad en vloerverwarming. De meterkast is in 2023 vernieuwd en voldoet aan de nieuwste veiligheidsnormen. Op de begane grond moet nog naar eigen inzicht vloerafwerking worden aangebracht.


Een ander voordeel van deze woning is dat een groot deel van de ramen voorzien is van kunststof draai/kiepramen. Deze ramen zijn niet alleen onderhoudsarm, maar bieden ook extra isolatie. Hierdoor blijft het in de zomer lekker koel in huis en hoef je in de winter minder te stoken om de woning op temperatuur te houden.


Daarnaast is de woning voorzien van HR en HR++ beglazing, waardoor er nog meer isolatie is en de energiekosten nog lager zijn. Zo bespaar je niet alleen op de energierekening, maar woon je ook nog eens comfortabel.


Al met al is dit een zeer comfortabele en ruime woning die van alle moderne gemakken is voorzien. De ligging in de dorpskern van Dirksland maakt het een aantrekkelijke locatie om te wonen, geschikt voor gezinnen en mensen die van veel ruimte houden. Kom gerust eens langs om deze woning te bezichtigen en laat je overtuigen door de vele voordelen die deze woning te bieden heeft.


Kortom: bent u op zoek naar een ruim en comfortabel huis in Dirksland? Maak dan snel een afspraak met ons om deze woning te komen bezichtigen.


Begane grond


Entree:

Vloerverwarming, trapkast en trapopgang.


Woonkamer:

Vloerverwarming en spots in het plafond.


Technische ruimte:

Witgoedaansluitingen, cv-ketel (Remeha 2014), unit vloerverwarming en spots in het plafond.


Woonkeuken:

Boretti 6-pits gasfornuis met dubbele oven, afzuigkap, vaatwasser, combi-oven, enkele spoelbak, spots in het plafond, stenen werkblad en vloerverwarming.


Badkamer 1 (2023):

Inloopdouche, zwevend toilet, geheel betegeld, vloerverwarming, mechanische afzuiging en spots in het plafond.


Slaapkamer 1:

Vloerverwarming, wastafel met meubel en spots in het plafond.


Eerste verdieping


Overloop:

Tapijt en toegang tot bergzolder.


Slaapkamer 2:

Laminaatvloer en radiator.


Slaapkamer 3:

Laminaatvloer en radiator.


Slaapkamer 4:

Laminaatvloer en elektrische verwarming.


Badkamer 2:

Inloopdouche, dubbel wastafel met meubel, verwarmde spiegel met verlichting, zwevend toilet, spots in het plafond, mechanische afzuiging en geheel betegeld.


Overige verdiepingen


Bergzolder:

Vlizotrap en veel bergruimte.


Tuin


Eigen achterom, buitenkraan en moet nog worden bestraat.


Details


Extra’s:

– 2 badkamers;

– Vloerverwarming;

– 4 slaapkamers;

– Keuken (2018);

– Meterkast (2023);

– Deels v.v. kunststof draai/kiepramen;

– HR en HR++ beglazing.