€ 225.000,-

Eendrachtstraat 4, Middelharnis

Eendrachtstraat 4, Middelharnis

Over deze woning

Makelaar
Krieger & Witte Makelaars
Aangeboden sinds
03-05-2023
Aantal keer bekeken
171

Kenmerken

Bouwjaar
1936
Perceelgrootte
121
Woonoppervlakte
87
Inhoud
322
Aantal slaapkamers
3

Omschrijving

Deze tussenwoning in het gezellige centrum van Middelharnis is perfect voor wie op zoek is naar veel ruimte, een gunstige locatie maar wel voor een betaalbare prijs. Met maar liefst drie slaapkamers, een bijkeuken, een achtertuin met eigen achterom en drie toiletten, is deze woning ideaal voor starters of kleine gezinnen.

De locatie van de woning is zeer gunstig, met alle dorpsvoorzieningen op loopafstand, waaronder diverse winkels, supermarkten, restaurants, cafés en openbaar vervoer. Ook zijn er voldoende parkeermogelijkheden in de buurt. Daarnaast ligt de woning op korte afstand van het mooie strand en de duinen van Goeree-Overflakkee.


De begane grond van de woning biedt een ruime woonkamer met veel lichtinval en een gezellige sfeer, evenals een grote keuken met alle benodigde apparatuur. De nieuwe meterkast en bedrading zorgen ervoor dat je zonder zorgen kunt genieten van alle moderne gemakken, terwijl de coax aansluitingen en bedrading internet in slaapkamers en woonkamer ervoor zorgen dat je overal in de woning probleemloos gebruik kunt maken van internet en televisie. De bijkeuken biedt de aansluitingen voor de wasmachine en droger en geeft toegang tot de achtertuin met eigen achterom.


De badkamer bevindt zich op de begane grond en is voorzien van een inloopdouche, een wastafel met meubel, een zwevend toilet, vloerverwarming, en een spiegel met verlichting.


Op de eerste verdieping van de woning vind je drie verrassend ruime slaapkamers. Ook is er een separaat toilet aanwezig. Zowel aan de voor- als achterzijde is een dakkapel aanwezig wat voor meer leefruimte zorgt.

De achtertuin van de woning is goed onderhouden en biedt voldoende privacy. Door de eigen achterom is de woning gemakkelijk te bereiken.


Kortom, deze tussenwoning in het hart van Middelharnis is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een ruime woning op een gunstige locatie. Wilt u deze woning komen bezichtigen? Maak dan een afspraak met ons voor het inplannen van een afspraak.


Begane grond


Entree:

Trapopgang en laminaatvloer.


Toilet:

Zwevend, laminaatvloer en half betegeld (toegang tot keldertje).


Woonkamer:

Meterkast, radiator, laminaatvloer en rolluik.


Keuken:

Radiator, laminaatvloer, 6-pits gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, vriezer, enkele spoelbak, vaatwasser, magnetron (los en mag worden overgenomen) en spots in plafond.


Bijkeuken:

Witgoedaansluitingen, cv-ketel (Nefit Smartline) en radiator.


Badkamer:

Inloopdouche, wastafelmeubel, spiegel met verlichting, zwevend toilet, mechanische afzuiging, spots in plafond, designradiator, vloerverwarming en geheel betegeld.


Eerste verdieping


Overloop:

Tapijt en bergruimte.


Toilet:

Staand.


Slaapkamer 1:

Radiator, laminaatvloer, vaste kastenwand en rolluik.


Slaapkamer 2:

Enkel glas, rolluik, laminaatvloer, radiator en dakkapel.


Slaapkamer 3:

Enkel glas, vaste kastenwand, rolluik, laminaatvloer, radiator en dakkapel.


Overige verdiepingen


Bergzolder:

Bergruimte.


Tuin


Bestraat, gras, eigen achterom en houten berging v.v. elektra.


Details


Extra’s:

– 3 slaapkamers;

– 3 toiletten;

– Nieuwe meterkast, nieuwe schakelaars en nieuwe bedrading;

– Keuken v.v. nieuwe kraan en nieuwe 6-pits gaskookplaat;

– Nieuwe vloer in woonkamer (2021);

– Bijkeuken;

– Achtertuin gerenoveerd in 2022;

– 2 dakkapellen.