€ 235.000,-

Peuterdijk 50 -68, 3249AW Herkingen

Peuterdijk 50 -68, Herkingen

Over deze woning

Makelaar
Van Rossum Makelaardij
Aangeboden sinds
02-05-2023
Aantal keer bekeken
406

Kenmerken

Soort woonhuis
Vrijstaande woning
Bouwjaar
2020
Perceelgrootte
320
Woonoppervlakte
50
Inhoud
186
Aantal kamers
3

Omschrijving

Op park Zeedijk in Herkingen, op korte afstand van het natuurgebied de Slikken van Flakkee en in de nabijheid van de haven, bieden we u deze mooie recreatiebungalow aan. De recreatiebungalow, gelegen op 320 m² eigen grond, heeft een gezellige woon/eetkamer, een open keuken, twee slaapkamers en een badkamer. De tuin is rondom de recreatiebungalow gelegen.



INDELING:


De entreehal geeft toegang tot de woon/eetkamer, de keuken, de slaapkamers, de badkamer en de bijkeuken. De gezellige woon/eetkamer is voorzien van een sfeervolle gas? haard, een mooie pvc vloer, inbouwspots en een grote schuifpui naar de tuin. De grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval. De mooie sfeerhaard is aan voor- en achterzijde voorzien van glas, zodat u vanuit de woonkamer, door de sfeerhaard naar buiten kunt kijken.

De moderne, greeploze keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur: kookplaat, afzuigkap, combi-magnetron, vaatwasser, koel-/vriescombinatie en een airco. De slaapkamers zijn licht en ruim en voorzien van een pvc vloer. De master bedroom is voorzien van een tweepersoons boxspring en een grote inbouwkast. De tweede slaapkamer is voorzien van twee eenpersoons boxsprings en een hangkast. De moderne badkamer is geheel betegeld en voorzien van een douche, wastafel en radiator. Tegenover de badkamer is het toilet. Tussen de twee slaapkamers bevindt zich de bijkeuken. In deze ruimte hangt de CV-ketel en zijn de witgoedaansluitingen. 



Tuin:

De tuin, rondom de recreatiebungalow gelegen, is voorzien van een terras en gazon. Het is hier heerlijk vertoeven.

Voor de bungalow is parkeergelegenheid voor twee auto's. 



Bijzonderheden:

– Oplevering: in overleg

– Inclusief interieur

– Twee slaapkamers, één badkamer

– 6 zonnepanelen 

– 2 parkeerplaatsen bij de recreatiebungalow

– Ruime tuin rondom gelegen

– Dichtbij het strand, de haven, het natuurgebied de Slikken van Flakkee en het dorpscentrum

– Prijs is incl. BTW. Voor ondernemers is de BTW voor de resterende periode aftrekbaar