€ 395.000,-

Molendijk 67, 3249AN Herkingen

Molendijk 67, Herkingen

Over deze woning

Makelaar
Van Rossum Makelaardij
Aangeboden sinds
02-05-2023
Aantal keer bekeken
271

Kenmerken

Soort woonhuis
Vrijstaande woning
Bouwjaar
1910
Perceelgrootte
580
Woonoppervlakte
127
Inhoud
697
Aantal kamers
3

Omschrijving

In Herkingen wordt u deze vrijstaande woning met dubbele garage en prachtig uitzicht te koop aangeboden! De woning heeft een gezellige woon/eetkamer met mooi uitzicht, een ruime woonkeuken, twee slaapkamers en een ruime badkamer. De ruime tuin, grotendeels links van de woning, is gelegen op het zuidwesten. 



INDELING

Begane grond:


De entree, met vaste kast, toilet, trapopgang en kelder, geeft direct toegang tot de keuken. De ruime woonkeuken is voorzien van inbouwspots, een plavuizen vloer,  veel opbergruimte, een kookeiland met afzuigkap en diverse inbouwapparatuur, zoals: oven, combi-magnetron, koelkast, vriezer, vaatwasser en Quooker. Via enkele tredes loopt u naar de wat lager gelegen woonkamer, aan de achterzijde van de woning. De sfeervolle woonkamer is voorzien van een  donkergrijze plavuizen vloer en inbouwspots. Over heel de breedte zijn grote raampartijen die voor veel lichtinval zorgen en uitzicht geven op de landerijen achter de woning. De openslaande deuren geven toegang tot het terras met overkapping. De woonkamer en keuken zijn voorzien van vloerverwarming.    



Eerste verdieping:

De overloop geeft toegang tot de twee slaapkamers en de badkamer. De ruime masterbedroom is voorzien van inbouwspots, een radiatorombouw, een houten vloer, een inloopkast en een vaste kast. De ramen zorgen voor veel lichtinval. De tweede slaapkamer is voorzien van een laminaatvloer. De ruime, deels betegelde badkamer, is voorzien van inbouwspots, een vrijstaand bad, een dubbele wastafel, een douche en een toilet.



Tuin, Berging & Garage:

Vanuit de woonkamer is het terras met overkapping bereikbaar. Vanaf het terras, gelegen op het noordwesten, heeft u vrij uitzicht over de landerijen. De tuin bevindt zich grotendeels links van de woning en is voorzien van bestrating, een authentieke waterput, gazon en veel bomen en struiken. Links van de woning is de dubbele garage. Vanuit de garage heeft u toegang tot de woonkamer. De inpandige berging bevindt zich deels tussen de keuken en de woonkamer. De berging is van buiten vandaan bereikbaar. De oprit is ruim voldoende om drie auto's te parkeren.



Bijzonderheden:

– Oplevering: in overleg

– Vrijstaande woning met vrij uitzicht over de landerijen

– Vloerverwarming in woonkamer en keuken

– 2 slaapkamers

– Tuin op het zuidwesten gelegen

– Aansluitend aan de woonkamer is een terras met overkapping (gericht op het noordwesten) met vrij uitzicht over de 

   landerijen

– Ruime oprit met plaats voor drie auto's