€ 435.000,-

Prinses Amaliapad 5, 3257CB Ooltgensplaat

Prinses Amaliapad 5, Ooltgensplaat

Over deze woning

Makelaar
Struijk & Struijk Makelaardij
Aangeboden sinds
26-04-2023
Aantal keer bekeken
142

Kenmerken

Bouwjaar
2008
Perceelgrootte
250
Woonoppervlakte
139
Inhoud
566
Aantal kamers
7
Aantal slaapkamers
6

Omschrijving

Heerlijk wonen in deze riante 2/1 kapwoning met garage, royale tuin en maar liefst 6(!) slaapkamers! Deze sfeervolle en zo te betrekken gezinswoning met veel leefruimte is gelegen op 250 m² eigen grond in een rustige zijstraat met alleen bestemmingsverkeer.

Deze woning is voorzien van een nieuw aangelegde achtertuin en beschikt over parkeergelegenheid voor 2 auto's op eigen terrein.

Indeling begane grond: entreehal trapopgang, meterkast en toilet met fonteintje; tuingerichte woonkamer met grote raampartij en toegang tot achtertuin; aan voorzijde gelegen eetgedeelte en open keuken voorzien van luxe keuken opstelling welke beschikt over alle benodigde inbouwapparatuur. De gehele begane grond is voorzien van een plavuizen vloer waaronder vloerverwarming

Op 1e verdieping: lichte overloop met toegang tot drie slaapkamers waarvan een royale (342 x 551); luxe badkamer voorzien van ligbad, inloopdouche, wastafel en tweede toilet.

Vaste trap met toegang tot royale tweede verdieping met overloop, drie slaapkamers en CV-/wasruimte met witgoedaansluiting. De slaapkamers en berging zijn allen voorzien van een nuttige schotruimte. Via de overloop is er toegang tot een bergzolder.

De tuin is fraai aangelegd en is gelegen op het noord oosten waardoor er tot laat in de middag genoten kan worden van de zon.

Een echte gezinswoning op slechts 30 minuten rij-afstand van Rotterdam Zuid /Ahoy.

Bijzonderheden:

- Bouwjaar 2008

- Perceeloppervlakte 250 m² eigen grond

- Woonoppervlakte 139 m² (conform meetrapport)

- Overige inpandige ruimte 19 m² (conform meetrapport)

- Inhoud woning 566 m² (conform meetrapport)

- Verwarming en warm water via Cv installatie en vloerverwarming (Intergas 2009)

- Energielabel A

- Op loopafstand van supermarkt, scholen en openbaar vervoer

- Oplevering: in overleg

De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.