€ 450.000,-

Kerkring 42, Oude-Tonge

Kerkring 42, Oude-Tonge

Over deze woning

Makelaar
Krieger & Witte Makelaars
Aangeboden sinds
19-09-2023
Aantal keer bekeken
266

Kenmerken

Bouwjaar
1960
Perceelgrootte
401
Woonoppervlakte
111
Inhoud
446
Aantal slaapkamers
3

Omschrijving

Wilt u wonen op een unieke locatie in het centrum van Oude-Tonge? Dan hebben wij de perfecte woning voor u! Deze vrijstaande woning met grote garage biedt alles wat u zoekt: ruimte, comfort, en een prachtig uitzicht op de kerk. En dat alles op een eigen perceel van 401m2.


De garage is een absoluut hoogtepunt van deze woning. Met een afmeting van ca. 17 ½ meter diep en 5,1 meter breed, biedt deze garage meer dan genoeg ruimte voor het parkeren van uw auto of het opbergen van uw gereedschap en alsof dat nog niet genoeg is, beschikt de garage ook nog eens over een beloopbare zolder van ca. 5 meter bij 8,77 meter. Op deze zolder zijn voorbereidingen getroffen voor de realisatie van een appartement, dus u kunt uw fantasie de vrije loop laten. De garage is bovendien voorzien van krachtstroom, wat het een ideale werkruimte maakt voor de hobbyist of zzp’er.


Aansluitend aan de garage vindt u een ruime kantoorruimte met een keukenblok en een badkamer. Dit maakt het geheel zeer geschikt als praktijkruimte aan huis. Zo kunt u werken en wonen combineren op een zeer gunstige locatie.


Maar de woning heeft meer te bieden dan alleen de garage en de kantoorruimte. Zo zijn er maar liefst 26 zonnepanelen geïnstalleerd, wat zorgt voor een duurzame en energiezuinige woning. De royale woonkeuken is voorzien van alle gemakken en biedt veel ruimte voor gezellige diners met vrienden en familie. De woonkamer aan de voorzijde van de woning is gezellig en sfeervol, mede dankzij de aanwezigheid van een houtkachel en infrarood panelen. Hier kunt u heerlijk ontspannen na een drukke dag.


Maar wat deze woning echt bijzonder maakt, is de locatie. Vanuit de woonkamer heeft u een prachtig uitzicht op de kerk van Oude-Tonge. U woont midden in het centrum, dus alle voorzieningen zijn op loopafstand bereikbaar. Toch heeft u hier volop privacy en rust, dankzij het eigen perceel en de ruime opzet van de woning.


De woning heeft een ‘centrum’ bestemming. Hierdoor zijn commerciële activiteiten zoals aan-huis-gebonden beroepen en kleinschalige bedrijfsmatige activiteiten, detailhandel en dienstverlening, uitsluitend op de begane grond en horecabedrijven uit ten hoogste categorie 2 van de Staat van Horeca-activiteiten toegestaan.


Kortom, deze vrijstaande woning met grote garage is een unieke kans om te wonen op een toplocatie in Oude-Tonge. De garage biedt volop mogelijkheden voor hobby of werk aan huis, terwijl de woning zelf alle comfort en luxe biedt die u zoekt. Bent u geïnteresseerd in deze woning? Neem dan snel contact op met onze makelaar en plan een bezichtiging. Wij heten u van harte welkom!


Begane grond


Entree:

Plavuizen vloer, meterkast, radiator en trapopgang.


Toilet:

Zwevend, geheel betegeld en spots in het plafond.


Woonkamer:

Laminaatvloer, houtkachel, vaste kast, radiator, spots in het plafond en infrarood panelen.


Keuken:

4-pits inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast, vriezer, kookeiland, vaatwasser, radiator, laminaatvloer en toegang tot de kelder.


Eerste verdieping


Overloop:

Laminaatvloer en toegang via vlizotrap tot bergzolder.


Slaapkamer 1:

Laminaatvloer, zonnescherm, vaste kasten en spots in het plafond.


Slaapkamer 2:

Laminaatvloer en vaste kast.


Slaapkamer 3:

Laminaatvloer, radiator en deur naar het dakterras.


Badkamer:

Inloopdouche, wastafel met meubel, spiegel met verlichting, handdoekenradiator, geheel betegeld en spots in het plafond.


Overige verdiepingen


Bergzolder:

CV-ketel (Remeha Avanta 2015), elektrische boiler en veel bergruimte.


Tuin


Tuin:

Bestraat, buitenkraan, eigen achterom en ruime oprit voor meerdere voertuigen.


Grote garage:

Betonnen vloer, elektra, krachtstroom, boiler, meterkast, roldeur en trapopgang.


Zolder:

Beloopbaar en er zijn voorbereidingen getroffen voor een appartement.


Kantoorruimte:

Laminaatvloer, houtkachel, keukenblok en elektra.


Badkamer:

Douche, zwevend toilet wastafel, geheel betegeld en spots in het plafond.


Details


Extra’s:

– Grote garage met beloopbare zolder;

– Eigen oprit;

– 26 zonnepanelen;

– In het centrum gelegen;

– Kantoorruimte met eigen douchegelegenheid;

– Uniek gelegen in het centrum van Oude-Tonge;

– Op loopafstand van alle dorpsvoorzieningen;

– 401m2 eigen grond.