€ 225.000,-

Wilgenlaan 59, Middelharnis

Wilgenlaan 59, Middelharnis

Over deze woning

Makelaar
Krieger & Witte Makelaars
Aangeboden sinds
06-04-2023
Aantal keer bekeken
373

Kenmerken

Bouwjaar
1964
Perceelgrootte
225
Woonoppervlakte
100
Inhoud
342
Aantal slaapkamers
4

Omschrijving

Bent u op zoek naar een ruime woning met veel potentieel? Dan is deze 2-onder-1 kapwoning wellicht iets voor u!


Deze woning heeft eigenlijk alles wat u zoekt: een eigen oprit, een garage, 4 slaapkamers, een achtertuin op het zuidwesten en staat op 225m2 eigen grond. Deze woning is echter wel toe aan een flinke renovatie en er dienen energiebesparende maatregelen te worden genomen. Maar als u bereid bent om de handen uit de mouwen te steken, dan biedt deze woning e een fantastische kans om uw eigen droomhuis te creëren.


De woning beschikt over een eigen oprit en garage, waardoor u nooit hoeft te zoeken naar een parkeerplaats. De achtertuin ligt op het zuidwesten, wat betekend dat u volop kunt genieten van de zon. De woning is gelegen op een ruim perceel van 225m2 eigen grond, waardoor u veel privacy heeft.


Een recent uitgevoerde bouwtechnische keuring geeft u de gemoedsrust en helpt u bij het plannen van de renovatie die nodig is om deze woning volledig te moderniseren. Tevens zijn er verschillende energiebesparende maatregelen nodig, zoals het aanbrengen van isolatie, het vervangen van de verwarmingsinstallatie en het plaatsen van zonnepanelen.


De woning heeft 4 slaapkamers, wat betekend dat er genoeg ruimte is voor een groot gezin. U kunt uw eigen stempel drukken op deze woning en het is een uitstekende kans om uw eigen droomhuis te creëren op een geweldige locatie.


Kortom: bent u op zoek naar een woning met veel potentieel en de mogelijkheid om uw eigen droomhuis te creëren, dan is deze 2-onder-1 kapwoning zeker een bezoek waard. Neem contact met ons op om een bezichtiging te plannen en ontdek de vele mogelijkheden van deze woning.