€ 310.000,-

Vijverhof 12, 3253KE Ouddorp

Vijverhof 12, Ouddorp

Over deze woning

Makelaar
Hameeteman Makelaardij
Aangeboden sinds
03-08-2023
Aantal keer bekeken
400

Kenmerken

Bouwjaar
2016
Perceelgrootte
245
Woonoppervlakte
63
Inhoud
193
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Omschrijving

Binnen het kleinschalige recreatiepark De Vijverhof in Ouddorp aan Zee mogen wij u dit recent nieuw geplaatste en perfect onderhouden recreatieobject aanbieden.

Park De Vijverhof is een kleinschalig park met gevarieerde recreatieobjecten, allen gelegen op eigen grond, de gezamenlijke delen worden beheerd door een actieve VVE. Binnen het park kan naar eigen wens recreatief verhuurd worden, een groot deel van de eigenaren verhuurd echter juist niet. Hiermee is er een gunstige mix en een plezierige recreatieomgeving. De ligging van het park aan de Oostzijde van Ouddorp is uniek, via wandel- en fietspaden bent u snel in duingebieden en op het strand.

Het luxe dubbele chalet aan de Vijverhof 12 is in 2016 geplaatst en gelegen op een perceel eigen grond van 245m2. Het perceel is ingericht met een ruim zonneterras, diverse borders met beplanting, in de hoek aan de voorzijde is een ruime tuinberging aanwezig.

Omschrijving
Entree, hal met aan de rechterzijde direct toegang tot de ruime living met open keuken. De keuken is in een hoekopstelling geplaatst en compleet voorzien van hoogwaardige apparatuur en een strakke afwerking. Verder is er door de opstelling voldoende ruimte voor een flinke eethoek. Vervolgens de ruim opgestelde zithoek. In de eerder benoemde hal treft u achtereenvolgens de kast met de cv-ketel en opstelplaats wasmachine. Daarna de hoofdslaapkamer, in de hoofdslaapkamer een ruime schuifwandkast, tevens een wastafel. Er is een separaat toilet. De twee overige kamers zijn ruim van opzet en uiteindelijk treft u de badkamer aan. In de badkamer treft u een ruime douchehoek, wastafel en het 2e toilet.

Bijzonderheden
- Eigen grond, lage kosten van de VVE (€ 495 per jaar)
- Unieke ligging binnen Ouddorp
- Veel rust en privacy
- Vraagprijs, oplevering in overleg