€ 250.000,-

Capellery 13, 3247XE Dirksland

Capellery 13, Dirksland

Over deze woning

Makelaar
Van Rossum Makelaardij
Aangeboden sinds
24-03-2023
Aantal keer bekeken
199

Kenmerken

Soort woonhuis
Tussenwoning
Bouwjaar
1971
Perceelgrootte
118
Woonoppervlakte
92
Inhoud
398
Aantal kamers
6

Omschrijving

In een gezellige woonwijk in Dirksland mogen we u deze leuke tussenwoning aanbieden. De woning heeft een gezellige woon/eetkamer, een open keuken, vier slaapkamers en een ruime zolder. De achtertuin is gelegen op het zuiden.



Indeling

Begane grond:


De entreehal, met toilet, meterkast, trapkast en trapopgang, geeft toegang tot de gezellige woon/eetkamer en de keuken. De woon/eetkamer is aan de voorzijde van de woning gelegen en voorzien van houten vloer. De grote ramen zorgen voor veel lichtinval. Aan de achterzijde is de eethoek gesitueerd met aan de zijkant daarvan de open keuken. De keuken is voorzien van een tegelvloer. Tussen de keuken en de eetkamer staat een bar met spoelbak die tevens gebruikt kan worden als eetgelegenheid. De keuken is voorzien van veel opbergruimte en diverse inbouwapparatuur: kookplaat, afzuigkap, Combi-oven/combimagnetron, koel-vriescombinatie en vaatwasser. Aan de achterzijde van de keuken bereikt u de bijkeuken. De bijkeuken is voorzien van witgoedaansluitingen en een deur naar de tuin. 



Eerste verdieping:

De overloop geeft toegang tot de vier slaapkamers, de badkamer en de trapopgang naar de tweede verdieping. De slaapkamers zijn ruim en licht. De master bedroom en twee andere kamers zijn voorzien van vloerbedekking, de andere slaapkamer is uitgevoerd met laminaat. De geheel betegelde badkamer is voorzien van een douche, wastafel, spiegel en toilet. 



Tweede verdieping:

De tweede verdieping is via een trapluik bereikbaar. De ruime zolder is nu geschikt voor bergruimte, daarnaast hangt hier de CV-ketel.



Tuin en Garage:

De achtertuin, gelegen op het zuiden, is geheel ommuurd met poort naar de achtergelegen brandgang. Achter de bijkeuken ligt een gemetselde schuur die gebruikt kan worden voor opslag of fietsenstalling. De achtertuin is geheel bestraat en voorzien van een border.



Bijzonderheden:

– Oplevering: in overleg

– Woon/eetkamer met open keuken

– Vier slaapkamers

– Ruime zolder

– Tuin is gelegen op het zuiden

– Centrum op loop- en fietsafstand.