€ 189.000,-

Burgemeester Sterkstraat 15, 3243AE Stad aan 't Haringvliet

Burgemeester Sterkstraat 15, Stad aan 't Haringvliet

Over deze woning

Makelaar
Van Rossum Makelaardij
Aangeboden sinds
23-03-2023
Aantal keer bekeken
197

Kenmerken

Soort woonhuis
Halfvrijstaande woning
Bouwjaar
1923
Perceelgrootte
225
Woonoppervlakte
85
Inhoud
304
Aantal kamers
3

Omschrijving

In Stad aan 't Haringvliet mogen we u deze leuke starterswoning aanbieden! De halfvrijstaande woning heeft een ruime woon/eetkamer met open keuken, een badkamer en twee slaapkamers. De ruime achtertuin is gelegen op het noordwesten en maar liefst 25 meter lang. Bent u een liefhebber van water? In Stad aan 't Haringvliet vindt u twee mooie jachthavens en een strandje. 



INDELING

Begane grond:


De entreehal, met trapopgang, geeft toegang tot de woon/eetkamer. De gezellige woonkamer is aan de voorkant van de woning gelegen. De woonkamer is voorzien van een sfeervolle gaskachel, een authentieke schouw en zeil met houtlook. De grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval. Vanuit de woonkamer loopt u naar de eetkamer met aansluitend de open keuken. De ruime hoekkeuken is voorzien van veel opbergruimte en diverse inbouwapparatuur, zoals: kookplaat, afzuigkap, oven en koelkast. In de keuken bevindt zich een deur naar de tuin. Vanuit de eetkamer is de badkamer bereikbaar. De geheel betegelde badkamer is voorzien van een douche, toilet en radiator. 



Eerste verdieping:

De ruime overloop geeft toegang tot één van de twee slaapkamers. De slaapkamer aan de voorzijde, vergroot middels een dakkapel, geeft toegang tot de tweede slaapkamer, aan de achterzijde gelegen. De slaapkamers zijn ruim en voorzien van houtlook zeil. De slaapkamer aan de achterzijde is voorzien van een vaste kast onder het schuine dak. 



Vliering:

De vliering is vanaf de slaapkamer aan de voorzijde bereikbaar via een luik.



Tuin & Berging:

De ruime achtertuin is gelegen op het noordwesten. De heerlijke tuin is voorzien van een gazon, een vijver, veel bomen en struiken en een terras achter in de tuin. Achter de woning staat de stenen berging. Via een pad naast de woning is de tuin achterom bereikbaar.



Bijzonderheden:

– Oplevering: in overleg 

– Leuke starterswoning

– Twee slaapkamers

– Ruime tuin

– www.stadaardgasvrij.nl