€ 329.500,-

Jongkoenstraat 10, 3252AV Goedereede

Jongkoenstraat 10, Goedereede

Over deze woning

Makelaar
Van Rossum Makelaardij
Aangeboden sinds
21-03-2023
Aantal keer bekeken
174

Kenmerken

Soort woonhuis
Tussenwoning
Bouwjaar
1979
Perceelgrootte
128
Woonoppervlakte
108
Inhoud
362
Aantal kamers
4

Omschrijving

In een gezellige woonwijk in Goedereede mogen we u deze leuke tussenwoning aanbieden. De woning heeft een gezellige woon/eetkamer, een keuken, drie slaapkamers en een ruime zolder met de mogelijkheid tot het creëren van een vierde slaapkamer. De achtertuin is gelegen op het zuidwesten. 



INDELING

Begane grond:


De entreehal, met toilet, vaste kast en trapopgang, geeft toegang tot de gezellige woon/eetkamer. De woonkamer is aan de voorzijde van de woning gelegen en voorzien van een houten vloer en een mooie radiatorombouw. De grote ramen zorgen voor veel lichtinval. Aan de achterzijde is de eethoek gesitueerd. Via openslaande deuren heeft u toegang tot de tuin. Rond de openslaande deuren is een grote boekenkast gemaakt. Vanuit de entreehal is de keuken bereikbaar. De keuken is voorzien van veel opbergruimte en diverse inbouwapparatuur: kookplaat, afzuigkap, oven, koelkast en vaatwasser. Vanuit de keuken is de tuin bereikbaar.



Eerste verdieping:

De overloop geeft toegang tot de drie slaapkamers, de badkamer en de trapopgang naar de tweede verdieping. De slaapkamers zijn ruim en licht. De master bedroom is voorzien van laminaatvloer. De andere twee slaapkamers zijn voorzien van een parketvloer. De ramen zorgen voor veel lichtinval. De geheel betegelde badkamer is voorzien van een ligbad, wastafel, designradiator, toilet en inbouwspots.



Tweede verdieping:

De tweede verdieping is ook met een vaste trap bereikbaar. De ruime zolder heeft aan beide zijden een grote berging onder het schuine dak. In de berging aan de achterzijde is een dakraam en hangt de CV-ketel. De zolder biedt de mogelijkheid tot het creëren van een werk/hobbyruimte of vierde slaapkamer.



Tuin en Berging:

De achtertuin, gelegen op het zuidwesten, is heerlijk beschut en voorzien van bestrating en over de hele breedte een pergola met klimop. Achter in de tuin staat de berging. De tuin is achterom bereikbaar.



Bijzonderheden:

– Oplevering: in overleg

– Woon/eetkamer met openslaande deuren naar de tuin

– Drie slaapkamers

– Ruime zolder met mogelijkheid tot het creëren van een werk/hobbyruimte of vierde slaapkamer 

– Tuin is gelegen op het zuidwesten

– Op korte afstand van het centrum en de N57