€ 275.000,-

Bastingstraat 1, Oude-Tonge

Bastingstraat 1, Oude-Tonge

Over deze woning

Makelaar
Krieger & Witte Makelaars
Aangeboden sinds
16-06-2023
Aantal keer bekeken
439

Kenmerken

Bouwjaar
1953
Woonoppervlakte
143
Inhoud
496
Aantal slaapkamers
4

Omschrijving

Welkom bij dit zeer royale appartement gelegen in het hart van Oude-Tonge. Het appartement bevindt zich boven een voormalige winkel. Deze woning zal deel uit gaan maken van een volledig transformatieproject, welke zal voldoen aan de huidige eisen en wensen.


Dit riante appartement biedt u alles wat u in woning zoekt. Met o.a. maar liefst 143m2 woonoppervlakte en 4 slaapkamers, waarvan 1 op de woonverdieping met badkamer. Hiermee biedt deze woning u alle ruimte en comfort die u nodig heeft.


Op de eerste verdieping vindt u een ruime woonkamer, voorzien van een parketvloer en rolluiken voor de ramen, waardoor u altijd geniet van de gewenste privacy en rust. Daarnaast treft u op deze verdieping een slaapkamer met vaste kast en wastafel, een badkamer met douchecabine en toilet, de keuken en een deur naar het dakterras aan.


Via het dakterras bereikt u een ruime berging die voorzien is van de witgoedaansluitingen en de cv-ketel (ATAG 2011).


Op de tweede verdieping treft u nog eens 3 slaapkamers aan, allen voorzien van Velux dakvensters en vaste kasten. De ruime badkamer beschikt over vloerverwarming, een zeer ruime inloopdouche, hoekligbad met whirlpool, designradiator en een dubbel wastafel met meubel. Er is een ruim separaat toilet en een extra ruimte voor het opbergen van uw spullen.


Het is mogelijk om het winkelgedeelte onder het appartement mee te kopen. Hierdoor is het mogelijk om uw eigen werk-/winkelruimte aan huis te hebben.


Kortom: deze woning biedt u alles wat u nodig heeft voor een comfortabel en ruimtelijk leven. Wacht niet langer en kom dit appartement bezichtigen! Neem contact op met ons om een afspraak te maken. Wij verwelkomen u graag bij deze woning in Oude-Tonge.


Details


Bijzonderheden:

• Woonopp. circa 143m2;

• De woning is voorzien van 4 slaapkamers & 2 badkamers;

• Ruim balkon;

• Verwarming en warm water via een HR-ketel (2011);

• Deels houten- deels kunststof kozijnen;

• Energielabel F;

• Bouwjaar 1950;

• Voor de afmetingen van de diverse ruimtes verwijzen wij naar de plattegronden;

• Oplevering in overleg.