€ 347.500,-

Oost Voorgors 51, Middelharnis

Oost Voorgors 51, Middelharnis

Over deze woning

Makelaar
Krieger & Witte Makelaars
Aangeboden sinds
07-03-2023
Aantal keer bekeken
244

Kenmerken

Bouwjaar
1936
Perceelgrootte
397
Woonoppervlakte
90
Inhoud
338
Aantal slaapkamers
3

Omschrijving

Welkom bij deze prachtige jaren ’30 woning, gelegen aan de rand van Middelharnis met een adembenemend uitzicht over de oude schaatsbaan en het groen, maar het uitzicht is niet het enige waar deze woning in uitblinkt.


Deze woning is een pareltje die met veel zorg en aandacht is gerenoveerd, waarbij enkele authentieke details bewaard zijn gebleven en zijn gecombineerd met modern comfort.


Bij binnenkomst in de woonkamer wordt u direct begroet door de warme en sfeervolle ambiance. De woonkamer beschikt over een prachtige plavuizen vloer in visgraadmotief met vloerverwarming, wat zorgt voor extra comfort en warmte in de wintermaanden. De houtkachel in de woonkamer geeft een gezellige en knusse sfeer, perfect voor een ontspannen avondje thuis. Het balkenplafond in de woonkamer geeft een rustiek karakter aan de woning en draagt bij aan de algehele charme van de woning.


De luxe badkamer bevindt zich op de begane grond en is één van de hoogtepunten van deze woning. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, ligbad, dubbele wastafel en een zwevend toilet. Dit alles zorgt voor een ontspannen spa-ervaring in uw eigen woning. De strakke en moderne uitstraling van de badkamer zorgt voor een rustgevende sfeer.


Daarnaast beschikt de woning over een bijkeuken met de witgoedaansluitingen, de cv-ketel (Remeha 2019) en de waterontharder.


De woning beschikt over drie slaapkamers en zowel aan de voor- als achterzijde zijn dakkapellen geplaatst waardoor er meer leefruimte is ontstaan. De slaapkamers zijn afgewerkt met een nette vloer en strakke wanden.


De diepe achtertuin van ca. 34 meter is onlangs heringericht en biedt veel mogelijkheden om te genieten van het buitenleven. De tuin beschikt o.a. over twee houten bergingen, ideaal voor het opbergen van gereedschap of tuinmeubilair. De woning heeft maar liefst 397m2 eigen grond, wat zorgt voor rust en privacy.


Kortom: een ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een instapklare woning op een unieke locatie met veel karakter en comfort. Wilt u deze woning komen bezichtigen maak dan snel een afspraak met ons.


Begane grond


Entree:

Granito vloer, radiator, meterkast en trapopgang.


Toilet:

Staand en half betegeld.


Woonkamer:

Plavuizen vloer v.v. vloerverwarming, houtkachel en balkenplafond.


Keuken:

4-pits keramische kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast (2021), elektrische oven, enkele spoelbak, HPL-werkblad, plavuizen vloer v.v. vloerverwarming en toegang tot kelderkast.


Bijkeuken:

Plavuizen vloer, witgoedaansluitingen, waterontharder en cv-ketel (Remeha 2019).


Badkamer:

Inloopdouche, ligbad, dubbele wastafel, zwevend toilet, designradiator, spots in plafond en geheel betegeld.


Eerste verdieping


Overloop:

Laminaatvloer, dakkapel, bergruimte, elektrisch rolluik, spots in plafond en toegang tot bergzolder.


Slaapkamer 1:

Laminaatvloer, radiator en dakkapel.


Slaapkamer 2:

Laminaatvloer, radiator en dakkapel.


Slaapkamer 3:

Laminaatvloer, radiator, dakkapel elektrisch rolluik en spots in plafond.


Tuin


Voortuin:

Bestraat en borders v.v. diverse beplanting.


Achtertuin:

Deels bestraat, deels gras, dierenverblijf (kippenren), borders v.v. diverse beplanting, pergola met schommel en eigen achterom.


Bergingen:

2 houten bergingen v.v. elektra.


Details


Extra’s:

– Hoekwoning;

– Jaren ’30 woning;

– 397m2 eigen grond;

– Diepe achtertuin (ca. 34 meter);

– CV-ketel (2019);

– Luxe badkamer;

– Vloerverwarming;

– Waterontharder;

– Achtertuin heringericht (2021);

– Recht van overpad.