€ 2.250.000,-

Bokweg 7, 3253AB Ouddorp

Bokweg 7, Ouddorp

Over deze woning

Makelaar
Bezuijen Bemiddeling
Aangeboden sinds
05-02-2024
Aantal keer bekeken
483

Kenmerken

Bouwjaar
1951
Perceelgrootte
4335
Woonoppervlakte
386
Inhoud
1754
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5

Omschrijving

Uitzonderlijke villa met royaal gastenverblijf met luxe serre en verwarmd buitenzwembad te koop! Gelegen in het prachtige Ouddorp, op een perceel eigen grond van 4.335 m² groot, nabij eindeloze zandstranden, duinen en zowel de Noordzee als het Grevelingenmeer. Het geheel is hoogwaardig gerenoveerd in 2020/2021 en volledig toekomst gericht. De woning is voorzien van het energielabel A++, volledig geïsoleerd, heeft een warmtepomp, elektrische boiler (400 L), vloerverwarming, airconditioning en maar liefst 53 zonnepanelen. Dit exclusieve Blue Living object met een woonoppervlakte van 386 m² en prachtige siertuin zal u doen versteld staan!

INDELING HOOFDGEBOUW
De centrale entreehal van het hoofdgebouw biedt toegang tot de royale living met een prachtige hoogte van maar liefst 7,50 meter. De open keuken van eikenhout en composiet werkblad is ingericht met werkeiland met stenen gootsteen met Quooker, Falcon fornuis met vijf pitten en drie ovens, vaatwasser, koelkast en vriezer. Naast de eettafel is een gezellige allesbrander gesitueerd en het zitgedeelte grenst aan de dubbele openslaande deuren met uitzicht op de tuin. De balken van de oude boerderijschuur zijn tijdens de renovatie in het zicht gehouden, wat een prachtig aanzicht. De eerste badkamer, voorzien van witgoedaansluitingen, wastafel en inloopdouche, en het dagelijks toilet bevinden zich in de centrale entreehal. Evenals de toegang tot de royaal bemeten hoofdslaapkamer met eigen dubbele inloopdouche en dubbele wastafel. Er zijn twee vaste trappen naar de eerste etage. Deze verdieping is ingericht met ruime overloop met daaraan vier slaapkamers, diverse bergruimte en een extra toilet. Daarnaast is er middels een vlizotrap de bergzolder bereikbaar.

INDELING GASTENVERBLIJF
Het vrijstaande gastenverblijf is een volwaardig woonhuis op zichzelf en thans in gebruik als kantoor aan huis. De begane grond is voorzien van ruime kamer met open keuken en badkamer met toilet en voorzien van vloerverwarming. De overloop op de bovenetage biedt toegang tot twee ruime slaapkamers en een berging. Grenzend aan het gastenverblijf zit een prachtige serre van ca. 42 m² met uitzicht op het buitenzwembad. De serre is geheel met glas af te sluiten en ingericht met knusse zithoek rond de houthaard en een grote eet/borrel tafel. Vanuit de serre is een extra bergruimte bereikbaar en aan de achterzijde bevindt zich een carport voor o.a. tuinspullen. Op het dak van het gastenverblijf liggen 53 zonnepanelen.

INDELING PERCEEL
Parkeren kunt u gemakkelijk en met meerdere auto’s op de oprit. De voortuin is ingericht met diverse siergrassen en bloemen. De achtertuin is zuidwest georiënteerd en met zorg aangelegd. Ingericht met kleurrijke bloemen, grassen, een strak gazon en mooi bomen waaronder prachtige fruitbomen. Het verwarmde buitenzwembad ligt centraal tussen het hoofd- en gastenverblijf. Daarnaast is er een Jacuzzi en een Barrelsauna aanwezig om uw Wellness ervaring compleet te maken. De modern aangelegde siertuin is geheel voorzien van sproei installatie en buitenverlichting. Aan de zijkant van het perceel bevindt zich nog een dierenweide waar momenteel geitjes lopen.

Bent u benieuwd naar deze exclusieve villa in Ouddorp aan zee? Neem contact op met ons kantoor, we laten het u graag zien.

Locatie