€ 399.500,-

Sweelinckstraat 8, Dirksland

Sweelinckstraat 8, Dirksland

Over deze woning

Makelaar
Krieger & Witte Makelaars
Aangeboden sinds
21-09-2023
Aantal keer bekeken
483

Kenmerken

Bouwjaar
1997
Perceelgrootte
224
Woonoppervlakte
130
Inhoud
537
Aantal slaapkamers
4

Omschrijving

Ruime 2-onder-1 kapwoning met verlengde garage, eigen oprit voor 2 auto’s, 12 zonnepanelen, 4 slaapkamers, vloerverwarming op een perceel van 224m2 eigen grond.


U treft deze leuke 2-onder-1 kapwoning aan in de rustige en kindvriendelijke woonwijk “Kleine Boezem”. De woning biedt echt alles wat u van een 2-onder-1 kapwoning mag verwachten. Het begint al dat u kunt parkeren op uw eigen terrein. De woning is degelijk gebouwd en goed onderhouden. De woning beschikt over maar liefst 4 slaapkamers, 12 zonnepanelen en een verlengde garage (ca. 8 meter).


Via de entree/hal, aan de zijkant, betreedt u deze woning. De entree/hal geeft toegang tot de woonkamer, het toilet, de meterkast en via de trapopgang komt u op de eerste verdieping.


De woonkamer heeft aan zowel de voor- als aan de zijkant raampartijen waardoor er een lichte ruimte is ontstaan. Via de dubbel openslaande deuren komt u in de achtertuin. Over nagenoeg de gehele begane rond ligt een plavuizen vloer voorzien van vloerverwarming.


De keuken is aan de achterzijde van de woning gelegen en is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een 2-pits gas en 2 pits-keramische kookplaat met geïntegreerde afzuiging, een vaatwasser, een koelkast, een combimagnetron en een 1 ½ spoelbak. De keuken geeft ook toegang tot de achtertuin.


Op de eerste verdieping treft u, naast de overloop, 3 slaapkamers en de badkamer aan. De ruime badkamer is voorzien van een douchecabine, een separaat ligbad, een wastafelmeubel met spiegel en een staand toilet. De gehele badkamer is betegeld.


Via de vaste trap op de overloop bereikt u de tweede verdieping waar u de vierde slaapkamer aantreft. Op de overloop zijn de witgoedaansluitingen en de cv-ketel (Nefit 2017) te vinden.


De achtertuin beschikt over een buitenkraan, een elektrisch zonnescherm, een vijver, elektra en is deels bestraat en deels voorzien van grind. Achter in de tuin staat een prieel voorzien van elektra.


Kortom: bent u op zoek naar een 2-onder-1 kapwoning op een rustige locatie in een kindvriendelijke woonwijk in Dirksland? Maak dan snel een afspraak met ons om deze woning te komen bezichtigen.


Begane grond


Entree:

Plavuizen vloer v.v. vloerverwarming, trapopgang en meterkast.


Toilet:

Staand, wastafel, half betegeld, vloerverwarming en mechanische afzuiging.


Woonkamer:

Plavuizen vloer v.v. vloerverwarming en radiator.


Keuken:

Plavuizen vloer v.v. vloerverwarming, 2-pits gas en 2 pits-keramische kookplaat met geïntegreerde afzuiging, vaatwasser, koelkast, combimagnetron, 1 ½ spoelbak, HPL-werkblad, dubbel openslaande deuren, mechanische afzuiging en deur naar achtertuin.


Eerste verdieping


Overloop:

Vinyl op de vloer en trapopgang.


Slaapkamer 1:

Vinyl op de vloer, radiator en dakkapel.


Slaapkamer 2:

Vinyl op de vloer, radiator en dakkapel.


Slaapkamer 3:

Vinyl op de vloer en radiator.


Badkamer:

Douchecabine, ligbad, wastafel met meubel, staand toilet, radiator, dakkapel en mechanische afzuiging.


Tweede verdieping


Overloop:

CV-ketel (Nefit 2017), witgoedaansluitingen, vinyl op de vloer en bergruimte.


Slaapkamer 4:

Vinyl op de vloer, radiator en Velux dakvenster met verduistering.


Tuin


Voortuin:

Eigen oprit voor 2 auto’s en deels v.v. borders met diverse beplanting.


Achtertuin:

Buitenkraan, deels bestraat, deels grind, terras, vijver, buitenverlichting, elektra en prieel v.v. elektra en af te sluiten met zeil.


Garage:

Verlengd met 2 meter, betonnen vloer, elektra, garagedeur met loopdeur en radiator.


Details


Extra’s:

– 12 zonnepanelen;

– Garage;

– Parkeren op eigen terrein voor 2 auto’s;

– 2-onder-1 kapwoning;

– 224m2 eigen grond;

– 4 slaapkamers;

– Vloerverwarming;

– Gelegen in een rustige en kindvriendelijke woonwijk;

– Op loopafstand van het openbaar vervoer.