€ 925.000,-

Molenweg 43, 3253AM Ouddorp

Molenweg 43, Ouddorp

Over deze woning

Makelaar
Bezuijen Bemiddeling
Aangeboden sinds
09-02-2024
Aantal keer bekeken
379

Kenmerken

Bouwjaar
1992
Perceelgrootte
925
Woonoppervlakte
192
Inhoud
799
Aantal kamers
7
Aantal slaapkamers
5

Omschrijving

Royaal wonen op steenworpafstand van de ingang van het prachtige natuurgebied de Kleistee, waar u heerlijk kunt wandelen in het groen en tussen de Ouddorpse schurvelingen. Maar ook op korte afstand van het sfeervolle dorpscentrum en de eindeloze zandstranden op de kop van Goeree-Overflakkee. Mooi wonen in Ouddorp aan zee, dat doet u op de Molenweg 43, met een woonoppervlakte van 192 m², een inpandige garage van 30 m² en gelegen op een perceel eigen grond van 925 m². De vrijstaande woning biedt een tal van mogelijkheden zoals bijvoorbeeld uw eigen kantoor of praktijk aan huis, een gastenverblijf/B&B of richt het in als aanleunwoning voor zorgbehoevende binnen de familie. Hier kunt u echt alle kanten op!

INDELING
De woning met dubbel zadeldak ligt beschut in het groen en heeft een oprit met voldoende parkeergelegenheid, afsluitbaar met een elektrisch hekwerk. De ruime, open entreehal is voorzien van garderobe, toilet, meterkast en doorgang naar de woonkamer. Dit vertrek is verrassend ruim en heeft aan de achterkant en zijkant een schuifpui naar het terras, het biedt ruimte voor een knusse zithoek bij de erker en rondom de houthaard en heeft een gezellige eethoek grenzend aan de keuken met eetbar. De keuken is voorzien van elektrische kookplaat met afzuiginstallatie, vaatwasser, combi oven en koelkast en wordt verlengd door de ruime bijkeuken met gelijk aanrechtblad en kastruimte. Hier bevindt zich ook de cv-installatie. Vanaf de bijkeuken is de inpandige garage bereikbaar en vanaf hier kunt u doorlopen naar de daar achtergelegen kantoorruimte of eventueel te realiseren slaapkamer op de begane grond.

Er zijn twee trapopgangen aanwezig waarmee u twee gescheiden bovenetages heeft wat de mogelijkheden vergroot. De etage met vide welke vanuit de hoofdentree te bereiken is, is voorzien van drie slaapkamers met diverse bergruimtes en de ruime badkamer. Deze badkamer is ingericht met doucheruimte, ligbad met whirlpool, tweede toilet en dubbel wastafelmeubel. Middels een vlizotrap op de overloop is een grote bergzolder bereikbaar. De tweede trap, welke ook een eigen ingang heeft aan de zijkant van de woning, brengt u op een verdieping die momenteel in gebruik is als kantoorruimte met een derde toilet, de tweede ruimte wordt gebruikt al sportruimte en heeft een infrarood sauna. Van deze ruimtes kunnen ook eventueel nog eens twee slaapvertrekken worden gerealiseerd.

Met zeven kamers plus garage heeft u aan ruimte en vertrekken dus zeker geen gebrek! Deze royale woning biedt daardoor legio aan mogelijkheden! Dit kunt u eenvoudig en compleet gescheiden houden met uw privé woonruimte door de tweede entree aan de zijkant van de woning. De woning is o.a. voorzien van een alarminstallatie en heeft energielabel B.

De groene tuin rondom wordt gesierd door prachtige volwassen bomen en planten en is ingericht met een leuke vijver, diverse terrassen en beregeningsinstallatie met bron. Hier is uw privacy gegarandeerd! Bent u enthousiast geworden van deze ruim bemeten vrijstaande woning in Ouddorp? Neem contact op met ons kantoor en we laten het u vrijblijvend zien.

Locatie