€ 589.500,-

Kerkstraat 1, 3252AX Goedereede

Kerkstraat 1, Goedereede

Over deze woning

Makelaar
Hameeteman Makelaardij
Aangeboden sinds
10-03-2023
Aantal keer bekeken
218

Kenmerken

Perceelgrootte
132
Woonoppervlakte
162
Inhoud
493
Aantal kamers
7
Aantal slaapkamers
4

Omschrijving

Aan de Kerkstraat 1, midden in het monumentale hart van Goedereede mogen wij u dit unieke monument aanbieden. De woning heeft een kenmerkende klokgevel, accenten van rode baksteen en een zonnewijzer in de top van de gevel, daarnaast behoort ook het lagere object met de puntgevel tot deze onroerende zaak. De woning is gelegen op een perceel van 132 vierkante meter, aan de achterzijde is een op het westen gerichte stadstuin. De woning is goed onderhouden en heeft een speelse indeling met een verscheidenheid aan vertrekken, door de centrumbestemming zijn er meerdere functies toe te kennen. De huidige eigenaren hebben naast de woning een gastenverblijf gerealiseerd.

Omschrijving
Entree, middels de brede voordeur komt u in de statige gang, de gang is voorzien van marmeren tegels. Aan het eind van de hal is een inpandige berging gerealiseerd, verder heeft u vanuit de hal direct toegang tot de voorkamer en de leefkeuken. In de voorkamer is een open haard met rookgaskanaal aanwezig, de en-suitekast vormt de verbinding tussen de voorkamer en de leefkeuken.

De keuken is onder andere opgebouwd uit een rvs-blad, een landelijk fornuis met de afzuigschouw en een ontbijtbar. Via de keuken heeft u middels de achterdeur direct toegang tot de tuin. Er is een inpandige toegang tot het gastenverblijf, dit gastenverblijf beschikt over een separaat toilet, ruime inloopdouche en een zitje met de pantry en de trapopgang (op de verdieping is de slaapkamer van het gastenverblijf gesitueerd). De originele trapopgang is in de achterhal aanwezig.

Eerste verdieping
Op de verdieping de overloop, diverse vaste kasten. Aan de voorzijde is de hoofdslaapkamer gesitueerd, hier heeft u middels de raampartijen prachtige zichtlijnen richting de Markt, in de hoofdslaapkamer ook diverse vaste kasten en een balkenplafond. De badkamer is aan de achterzijde van de woning geplaatst en voorzien van een wastafelmeubel, toilet en douche. Er is een inpandige doorgang naar de verdieping van het bijbehorende pand. Hier treft u een kantoortje en de technische ruimte met de opstelplaats van de cv-ketel en het witgoed.

Tweede verdieping
De tweede verdieping is middels een vaste trap te benaderen, vanaf de overloop is er toegang tot de twee ruime slaapkamers. Op deze verdieping heeft u prachtig zicht op de constructieve balken. Er zijn dakvensters aanwezig. Het dak van de woning is na geïsoleerd en keurig verzorgd.

Tuin
De tuin achter de woning is grotendeels bestraat en een echte stadstuin, hier is een ruime berging aanwezig, in de berging zijn water, gas en elektra voorbereid. Deze plaats is op het westen gelegen.

Bijzonderheden
- Monumentaal pand
- Stadstuin op het westen
- Centrumbestemming
- 7 kamers, 4 slaapkamers
- Gastenverblijf aanwezig
- Oplevering in overleg

Locatie