€ 299.000,-

Klepperstee-Berk 7, 3253SH Ouddorp

Klepperstee-Berk 7, Ouddorp

Over deze woning

Makelaar
Hameeteman Makelaardij
Aangeboden sinds
26-11-2022
Aantal keer bekeken
96

Kenmerken

Perceelgrootte
272
Woonoppervlakte
75
Inhoud
250
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Omschrijving

Binnen park De Klepperstee mogen wij u deze half vrijstaande recreatiewoning aanbieden. De woning aan De Berk 7 is gelegen aan een rustig laantje, rondom de woning is veel ruimte en aan de achterzijde is de tuin omsloten middels een zandwal.

Bungalowpark De Klepperstee is een luxe ruim opgezet recreatiepark met een verscheidenheid aan woningen. Het park is ruim opgezet met veel groen en ruime wegen. Het bungalowgedeelte is gekoppeld aan recreatiepark De Klepperstee en er kan daarmee gebruik gemaakt worden van de diverse faciliteiten, zoals de horecagelegenheid en de zwemvijver.

Omschrijving
Entree in de woning, de originele hal is bij de keukenruimte getrokken, er is direct toegang tot de meterkast, de badkamer en de living. De keuken is in een rechte opstelling geplaatst, vanuit de keuken is er middels de tuindeur direct toegang tot het terras. De woonkamer is ruimtelijk en door de raampartijen zeer licht, vanuit de woonkamer is er toegang tot de twee slaapkamers.

Eerste verdieping
Middels een vlizotrap komt u op de verdieping, een ruime opbouw met slaapgelegenheid voor meerdere personen.

Tuin
De tuin rondom de woning is aangelegd met parkeergelegenheid op eigen terrein, diverse terrassen, gazon en beplanting. Aan de achterzijde is een ruime tuinberging aanwezig.

Bijzonderheden
- Ruim perceel van 272 vierkante meter
- Gunstige ligging binnen het park
- Drie slaapkamers
- Voorzien van centrale verwarming en dubbele beglazing;
- In erfpacht uitgegeven perceel (langdurig contract met vastgoedvergoeding)
- Oplevering in overleg, spoedig mogelijk

Locatie