€ 250.000,-

Suisendijk 14 84, 3255LS Oude-Tonge

Suisendijk 14 84, Oude-Tonge

Over deze woning

Makelaar
Sturm Makelaars
Aangeboden sinds
16-11-2022
Aantal keer bekeken
79

Kenmerken

Bouwjaar
2008
Perceelgrootte
186
Inhoud
260
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
2

Omschrijving

Aan de Krammer-Volkerak ligt deze geschakelde eilandwoning op het Marinapark Suijssenwaerde te Oude-Tonge. Door de ligging direct aan het water beschikt het object over een eigen aanlegplaats voor boten tot circa 6,5 meter. De woning is ingedeeld om te genieten van de uitzichten, de mooie luchten en fascinerende weerspiegelingen van het water. De living met open keuken is op de verdieping gesitueerd, hier is het goed toeven, lang tafelen met gasten, wegduiken in een goed boek of voorbereidingen treffen voor een langere vaartocht. Op de begane grond is er de ruimte voor slapen (2 of 3 slaapkamers) en douchen. Een heerlijke uitvalsbasis voor uw vrije tijd. De woning is in 2008 gebouwd en direct te betrekken!

Begane grond:
Middels de voordeur komt u binnen in een lange hal. Deze hal is de centrale verkeersruimte die toegang geeft tot alle ruimtes. Aan het eind van de hal ligt een ruime slaapkamer met directe toegang tot de tuin. Verder is er een tweede slaapkamer, badkamer met douche en wastafel, een separate toiletruimte, meterkast, meerdere vaste kasten en een derde kamer die vanaf buiten is te bereiken en die geschikt is als berging of eventueel derde slaapkamer.

Verdieping:
De woonkamer geeft een panoramisch uitzicht over het water en de omgeving door de grote glazen pui die tevens toegang verschaft tot het balkon. De open keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een gaskookplaat, afzuigkap, combi-oven, koelkast en vaatwasser.

Tuin:
De achtertuin heeft een vrije achterom en beschikt over een eigen aanlegplaats voor uw boot (circa 6,5 meter). Er is een gazon, terras en aan de voorzijde ook nog een eigen parkeerplaats.

Algemeen:
De woning kan verhuurd worden via
Nautic Rentals, hetwelk een mooi rendement oplevert. Nautic Rentals is een verhuurorganisatie voor recreatiewoningen in een strikt nautische omgeving. Op www.nauticrentals.nl kunt u meer informatie vinden.

Marinapark Suijssenwaerde:
Het park is gelegen op het meest zuidelijke puntje van de Zuid-Hollandse eilanden, dichtbij Zeeland. Watersport, cultuur en natuur gaan hier hand in hand. Het park is gelegen op het meest zuidelijke puntje van de Zuid-Hollandse eilanden en heeft een directe (open) verbinding met het Krammer Volkerak, twee voormalige zeearmen die afgesloten zijn voor getij door het Deltaplan. Samen vormen ze een grote plas van zoet water, die een grote aantrekkingskracht uitoefenen op waterliefhebbers. Immers, elke Nederlander wil diep in zijn hart het liefst wonen aan het water. Het park is ruim van opzet en iedere woning beschikt over een eigen aanligplaats voor een boot. De woningen zijn zo ontworpen dat de voorkant ‘gesloten’ is en de achterkant ‘open’ is. Zo kunt u optimaal genieten van het water en uw rust.

Locatie