Goeree-Overflakkee mijn eiland

Goeree-Overflakkee is écht bijzonder. Dat zie en voel je als je op dit Zuid-Hollandse eiland bent, ruimte en kwaliteit van leven kenmerken Goeree-Overflakkee.

Het eiland herbergt prachtige elementen: een rustig en een landelijk karakter, een brede kuststrook met schone stranden, mooie dorpen en verschillende natuurgebieden. Op Goeree-Overflakkee kun je heerlijk wonen én recreëren.

Op Goeree-Overflakkee hebben we het goed voor elkaar op het gebied van onderwijs, zorg,veiligheid en gemeenschapszin. Er is een kwalitatief goed ziekenhuis gevestigd in Dirksland. Er zijn goede scholen, zowel voor basisonderwijs als het voortgezet onderwijs. En verspreid over het eiland is een divers winkelaanbod te vinden. Juist die leefkwaliteit zo dicht bij de dichtbevolkte randstad is wat het eiland bijzonder maakt! Grote steden als Rotterdam, Breda en Antwerpen - waar voldoende werkgelegenheid te vinden is - liggen op een steenworp afstand. Goeree-Overflakkee verbindt zich met deze grote steden zonder de identiteit van een eiland en het unieke eilandgevoel te verliezen.

Wonen is recreëren
Wonen op dit mooie eiland is recreëren! Geniet op een vrije dag van de schitterende Hollandse luchten tijdens een wandeling door de duinen en langs de brede stranden. Maak een fietstocht door de uitgestrekte, eeuwenoude polders of een van de vele natuurgebieden. Ervaar de authenticiteit van de dorpen, elk met een eigen karakter. Ga shoppen in Middelharnis, bezoek de zeehondenopvang A Seal in Stellendam, of strijk neer in een van de vele jachthavens. Het eiland is – hoe kan ‘t ook anders – omringd door water: het Haringvliet, de Grevelingen, het Volkerak-Zoommeer en de Noordzee. Hierdoor kun je tal van watersporten uitoefenen; van zeilen tot extreme sports als kiten en bodyboarden.

Kortom: op Goeree-Overflakkee hebben we het goed voor elkaar. Of je hier nu woont, graag wil wonen of je vakantie viert. Goeree-Overflakkee wordt niet voor niets ‘mijn eiland’ genoemd.

Thuiskomen doe je hier!

 

Op zoek naar uw droomhuis op Goeree Overflakkee?

Maak dan een account aan, creëer uw woonwens profiel, volg uw favorieten en vindt uw droomhuis!


Account aanmaken
Ik heb al een account! Direct inloggen