€ 200.000,-

Buitenplaats Herkingen 9, 3249BX Herkingen

Buitenplaats Herkingen 9, Herkingen

Over deze woning

Makelaar
Van Alphen Makelaardij
Aangeboden sinds
08-03-2024
Aantal keer bekeken
606

Kenmerken

Bouwjaar
1979
Perceelgrootte
407
Woonoppervlakte
50
Inhoud
196
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Omschrijving

Check deze geweldige bungalow in Herkingen! Met Buitenplaats Herkingen 9-b, ben je verzekerd van comfortabel wonen op een toplocatie. Gebouwd in 1979, op het bungalowpark, is dit vakantiehuis perfect voor liefhebbers..

Omschrijving
Met 2 slaapkamers, een badkamer op de begane grond en een slaapzolder is deze vakantiewoning geschikt voor iedere leeftijd.
De recent vernieuwde keuken is voorzien van inbouwapparatuur en van alle gemakken voorzien. De geheel betegelde badkamer is makkelijk in onderhoud, en heeft een natuurlijk licht inval van het dakraam.

Eerste verdieping
Een knusse slaapzolder met berging.

Tuin
De tuin is netjes aangelegd en beschikt over een stenen berging, een ruim terras met overkapping. Het gras heeft geen grasmaaier nodig, dus je kunt heerlijk relaxen in de zon. Met een eigen parkplaats is parkeren geen probleem.

Bijzonderheden
- 6 zonnepanelen
- Vernieuwde keuken en badkamer
- Airco
- Grote tuin met overkapping
- Eigen parkeerplek
- 407 m2 eigen grond.

Dus, als je op zoek bent naar een gezellige plek in Herkingen om helemaal jouw thuis van te maken, dan is dit misschien wel de perfecte match voor jou! Maak snel een afspraak voor bezichtiging en wie weet ben jij binnenkort de trotse eigenaar van deze knusse bungalow.

Locatie