€ 250.000,-

Irenelaan 13, 3248AL Melissant

Irenelaan 13, Melissant

Over deze woning

Makelaar
Van Alphen Makelaardij
Aangeboden sinds
16-04-2024
Aantal keer bekeken
82

Kenmerken

Bouwjaar
1954
Perceelgrootte
147
Woonoppervlakte
71
Inhoud
251
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Omschrijving

Lekker centraal in Melissant vind je dit knusse woonhuis aan de Irenelaan 13.
Deze starterswoning is 2020 gemoderniseerd en heeft alles wat een jong gezin nodig heeft.

Op loopafstand vind je een lokale winkel voor je dagelijkse boodschappen een school voor verschillende leeftijdsgroepen. Voor wie op zoek is naar groen, zijn er diverse parken en natuurgebieden in de buurt, ideaal voor een ontspannen wandeling. Tevens zit je hier qua bereikbaarheid ook goed; de belangrijkste uitvalsweg (N215) is gemakkelijk te bereiken en er zijn voldoende openbaar vervoersopties (bushaltes) voor als je de auto eens wilt laten staan.

Omschrijving
Als je binnenkomt, stap je direct in de entree met het toilet en de trap naar boven. De doorzon woonkamer is licht en geeft toegang tot de open keuken. De moderne keuken van 2020 is voorzien van allerhande inbouwapparatuur.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping vind je maar liefst drie slaapkamers en een nette badkamer, ideaal voor het hele gezin. En vergeet de zolder niet, bereikbaar via een vlizotrap die ruimte genoeg heeft om je spullen op te slaan.

Tuin
De tuin op het zuidwesten is voorzien van een fijne overkapping en een vrijstaande stenen berging, perfect voor het opbergen van fietsen, gereedschap of tuinspullen. Daarnaast biedt het perceel een totale oppervlakte van 147,00 m2, waarvan 93 m2 gewijd is aan de achtertuin.

Bijzonderheden
- 2020 gemoderniseerd
- Luxe keuken
- Kunststof kozijnen
- 3 slaapkamers
- Badkamer in 2022 opgefrist
- CV ketel 2021
- Ruime tuin op zuid westen.
- Schuifpui en overkapping 2023
Kortom, dit woonhuis aan de Irenelaan 13 is een ideale plek voor jonge gezinnen die op zoek zijn naar een gezellige, praktische woning in de levendige wijk Melissant. Maak snel een afspraak voor een bezichtiging en ontdek of deze woning jouw nieuwe thuis kan worden!

Locatie